Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Psişik Nedirr

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar öncelikle özür dilerim konuyu nereye açacağımı bılemedım.....

psişik nedir hakkında bilgisi olan varmı...biri psişik olduğunu iddia edebilirmi yani uçabilmek geleceği görebilmek...bu güç ona nasıl verilmiş

Benzer konular Forum Tarih
sherifhe Fontlar 3 1K

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence psişik bi kedi adıdır zamanla lgel pisicik gel pisicik gel psicik ge psişik olmuş tur :)

Araştırmadan her duyduğumuz tek yanlı habere inanmak, bakış açımızı daraltabilir! Parapsikoloji bir bilimdir ve üniversitelerde ders olarak okutulmaktadır. Dünyanın en zengin insanlarından biri kaşık bükebildiği için sevrveti milyon dolarlarla ölçülür..Nedeni, kimde olduğu, nasıl olabileceği tam olarak bilinemesede bir nevi X-men tribi yaşanmaktadır. Ülkemizde geneli bakla açarak, üfürerek, tükürerek çeşitli şarlatanlıklarla güçleri olduğu söyler..Ve bazı kek, üzümlü kek, kakaolu kek, türlü kekler bunlara inanırlar.

Pişik olmuş bir kediden daha kötüsünü düşünemiyorum:p

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
bence psişik bi kedi adıdır zamanla lgel pisicik gel pisicik gel psicik ge psişik olmuş tur :)

cididiye aldığıız için teşekkür edrim bilmiyorsanız yorumda yapmayın lutfen ben bir bilim dalı hakkında bilgi almak istedim o sonra gel tufanaliii olmasında:swear::swear::swear::swear:

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim bildigim kadarıyla pisişik olagan üstü güçleri olan yetenegin adıdır beyin gcü ile elde edilen enrji die biliyorum ne kadar dogru bilemem

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
Psişik terimi "ruh" anlamına gelen "psişe" (eski Yunanca'da psikhe) sözcüğünün sıfatı olup, Metapsişik alanda "bedene bağlı ruha ilişkin" ya da "alışılmamış ruhsal fenomenlere ilişkin" anlamında kullanılır. "Psişik" terimi ile "psikolojik" terimi arasındaki fark, birinci terimin "bedenli ruh"u, ikinci terimin "zihin"i ilgilendiriyor olmasıdır. Günümüzde Parapsikolojik araştırma kurumları "Parapsikolojik" terimi yerine "psişik" terimini tercih etmekte ve "psişik araştırma" adı altında etkinlik göstermektedir.

Psişik terimi aynı zamanda, Parapsikoloji'de, medyumnik yetenekleri olan kimseleri, yani ESP (telepati vs.) , telekinezi gibi paranormal yeteneklere sahip olduğu idda edilen kimseleri belirtmek üzere de kullanılmaktadır.

alıntıdır...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
crazyglad bakma sen arkadaşlara!!!
Psişik beceriler; beyin yoluyla etrafındakileri etkileyebilme; düşüncelerini okuyabilme yada kendi aklından geçeni karşısındakine adapte edebilmek gibi yetenekleri kapsıyor.Hatta hatırlarsın kaşık eğen bir adam vardı, oda beyin dalgalarıyla bunu yapıyor!!!
Bu konuda benimde bir ara çok merakım oldu!Bu konuda yazılmış çok kitap var!Bir kaç tanesini bende okuduktan sonra;bu yeteneğini herkesin geliştirebileceğini öğrenmiştim.Hatta okuduğum kitaplardan birinde beyin gücünüzle insanları etkileyebileceğimizi bir kaç alıştırmayla anlatmışlardı.Bunlardan biride arkadaşına kendini telefonla aratmaktı.Olayın ayrıntısını yazsam uzun olur ama alıştırmayı bende denedim ve belki inanmazsınız ama arkadaşım beni aradı!!!Gerçekten şok olmuştum!!!
Tabi bu çok basit bir olaydı!!Avustralyada ki oborjinlerin bu yolla konuşabildiklerinide okumuştum ama kanıtlanmış değil henüz!!!
Hatta geçen sene; bu tarz yeteneği olan insanlardan oluşan TV programı vardı.İnternetten izle istersen, merakını giderebilir.Ama emin ol bunları öğrendikten sonra; daha kötü oluyor :wink:
İnsan beyninin yapabildikleri insanı çoğu zaman ürkütüyor...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Benim bildiğim tek psişik Beyaz Show daki Beyazıt Öztürk'ün tiplemesiydi. :D

psikopat.jpg

Sayenizde kelime anlamını öğrinmiş oldum. :p

tufanalii

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bakistabela.com
tokat yöresinin meşhur yemeklerinden olan pişi.ham hamur, yağ ve isteğe bağlı olarak pendirlede yapılır. göç yolları ve kültür taşınmaları sonucu değişik adlandırmalar almıştır. pişi yemeğini ticari anlamda üretene pişici denir.. ci eki almıştır doğal olarak.... pardon biz pisişiği konuşmaktaydık dimi..
pisişik teosofistik din guruplarında da ide benlikli din guruplarındada var olduğu düşünülen..
şamanistik dönemden kalma güdülerin tanımlaması olarak adlandırılabilir....uff sıkıldım ciddi ciddi konuşmaya başlıyordum az kalsın. alt tarafı bi şaka yapayım dedim .. bu arada sizi küçümsediğimden değil sadece şaka yapmak istediğimdendin. sizi kızdırdıysam özür dilerim crazyglad
beyaz pisişigi süper bi cevapmış :) baya güldüm

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
tokat yöresinin meşhur yemeklerinden olan pişi.ham hamur, yağ ve isteğe bağlı olarak pendirlede yapılır. göç yolları ve kültür taşınmaları sonucu değişik adlandırmalar almıştır bunalarda. pişi yemeğini ticari anlamda üretene pişici denir.. ci eki almıştır doğal olarak.... pardon biz pisişiği konuşmaktaydık dimi..
pisişik teosofistik din guruplarında da ide benlikli din guruplarındada var olduğu düşünülen..
şamanistik dönemden kalma güdülerin tanımlaması olarak adlandırılabilir....uff sıkıldım ciddi ciddi konuşmaya başlıyordum az kalsın. alt tarafı bi şaka yapayım dedim .. bu arada sizi küçümsediğimden değil sadece şaka yapmak istediğimdendin. sizi kızdırdıysam özür dilerim crazyglad
bu arada beyaz pisişigi süper bi cevapmış :) baya güldüm

pişi sadece tokat ta yapılmaz :D
ardahan kars çevresinde de çok meşhurdur :D
kii babaannem bir yapar allah uzun ömürler versin parmaklarınızı yersiniz :D :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Beyin gücüyle cisimleri hareket ettirmeyle ilgili bi arkadaşım vardı çok azda olsa hareket ettirdiğini söylüyordu ama baş ağrısı yapıyor demişti bizde deneme yapacaktık fakat uygun fırsatı bulamadık bu konuyla ilgiliydi..

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
CrazyGold,

Ruhsal... Psikolojik.. Sadece görme, işitme, tatma, koklama, dokunma gibi kabul edilmiş beş duyunun dışında da bazı şeyleri algılamak.
İşte bunlar, önseziler de dediğimiz, psişik yetenekler ve becerilerdir.
Psişik yetenek, şuurumuzu şimdiki farkındalığımızın ötesine genişletebilme becerisidir... kimde nasıl olduğunu sadece allah bilir, ama bende var ;) geliştirmeye çalışıyorum bakalım inşallah :)

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Psişik kısacası bir olayı olmadan önce hissetmektir. Birini düşünürsün gelir, telefon çalacak dersin telefon çalar gibi. bir nevi ön histir...