Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Punisher

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshop cs5 + wacom tablet. referans kullanılmamıştır. yorumlarınızı esirgemeyin :)

punish.jpg

baytiyatra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş çalışmalarında kolay gelsin

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
kompozisyonda ilerleme var.Punisher amcanın ifadeyi ve anatomisini sevdim. Gelelim diğer eleştirilere:) Karakterlerin göz renkleri çok cart olmuş:) Vücuttaki renklere bakınca çok sırıtıyor.Özellikle esir alınan yeşil gözlü çocuğun:) Ayrıca benimde en çok yaptığım ve asla artık yapmayacağım bir hatada "beyaz ışık" olayı. Beyaz ışık yokmuş:) sarı veya açık mavi denemelisin. Karakterin kolunda sarı tonlar olduğuna göre yukardan gelen demekki sarı bence. Buarada farklı brushlar denemeni tavsiye ederim. İNDİR

cilt için tutorial;

1 | 2 | 3
göz ve dudak için;

1 | [URL="https://th08.deviantart.net/fs7/PRE/i/2005/263/8/f/Painting_Lips__by_AURORY.jpg"]2
[/URL]

Son düzenleme:

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
baytiyatra yorumun için teşekkür ederim :) sana da kolay gelsin.

kompozisyonda ilerleme var.Punisher amcanın ifadeyi ve anatomisini sevdim. Gelelim diğer eleştirilere:) Karakterlerin göz renkleri çok cart olmuş:) Vücuttaki renklere bakınca çok sırıtıyor.Özellikle esir alınan yeşil gözlü çocuğun:) Ayrıca benimde en çok yaptığım ve asla artık yapmayacağım bir hatada "beyaz ışık" olayı. Beyaz ışık yokmuş:) sarı veya açık mavi denemelisin. Karakterin kolunda sarı tonlar olduğuna göre yukardan gelen demekki sarı bence. Buarada farklı brushlar denemeni tavsiye ederim. İNDİR

cilt için tutorial;

1 | 2 | 3
göz ve dudak için;

1 | [URL="https://th08.deviantart.net/fs7/PRE/i/2005/263/8/f/Painting_Lips__by_AURORY.jpg"]2
[/URL]

bilgilendirme ve değerli yorumun için teşekkür ederim :) öğreneceğimiz daha çok şey var. illüstrasyona fazla vakit ayıramıyordum işten fırsat bulamıyordum. şimdi işi bıraktım evden bikaç freelance iş yapıp parasıyla da resim kursuna gitcem. malum eğitim şart :) ve artık günde 10 saate yakın çalışma fırsatım oluyor :) boyamaya gelince şöyle bişey diyim yeni bi yöntem arayışı içindeyim bu aralar buda bi deneme :) daha iyileri olacak. bu resimde hiç acele etmedim. sanırım işe yaramış.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
freelance iş bulabilsem bende bankacılığı bırakcam:) bende yıllık izinde olduğum için buaralar biraz fazla çalışabiliyorum yoksa haftada en fazla 5 saat:( yaşın çok gençken dediğin gibi 10 saat sıkı çalışarak hatta belki kursa bile gitmene gerek kalmadan çok iyi yerlere gelebilirsin.Bazı siteler var deviantart,conceptart mutlaka ama mutlaka üye ol .Örneğin bu çocuk şuan efsane oldu:) hiç bi eğitim almadan elini sakatlar derecesinde çizim yaptı. şuan uçuyo resmen:) ayrıca özel msj artık gönderilemiyo mu grafikerlernetten? https://conceptart.org/forums/showthread.php?t=114449&page=60

Son düzenleme:

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
o sitelerin hepsine üyeyim. çok fazla araştırma yapıyorum. bu alanda en iyi olan kişilerin işlerini fazla fazla inceliyorum. ama şuda bi gerçek ki eğitimsiz olarak bu işte profesyonel olmak mümkün. ama belli bir temel eğitim alınca çok daha hızlı ulaşıyorsun hedefe. bu niyetle kursa gitmeye karar verdim. bu arada freelance iş konusunda şunları söyliyim. benim birden fazla mesleğim var. fotoğrafçılık, grafikerlik, şimdi de illüstratörlük yolundayım :) bu yüzden freelance iş bulabilme olasılığım yüksek gibi. henüz 2 gün oldu işi bırakalı bakalım bulabilecekmiyim iyi bir iş :) inşallah sizde bulursunuz.bu arada grafikerlernet'e özel (ücretli) üye olmanız gerekiyor onun dışında özel mesaj kaldırılmış sanırsam. kolay gelsin

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
anladım süper 3 meslek.. Buarada çok soru sordum kursu sanırım iyi araştırmışsındır. Nişantaşında bi tane buldum ama biraz tuzlu geldi. Bulduğun kursun adı nedir?

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
yok aslında fazla bi araştırma yapmadım. evime yakın olmasını tercih ettim. kadıköyde var birkaç tane. ben zaten sadece anatomi ve perspektif konusunda ders alacağım. karakalem kursuna gideceğim yani :) bi yer buldum biraz tuzlu geldi ama sanırım oraya gideceğim. kadıköyart diye biryer.

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
Etkili bir çalışma olmuş.
Beyaz ışık konusunda karantina'ya katılıyorum.
Ama ışık etkisi de başarılı olmuş. Sanki ışık var ve gözümü alıyor:)

Emeğinize sağlık.
Kolay gelsin.