Beğeniler için teşekkürler..
Evet ben yokken bayaa bi görüş atılmış ortaya..
1- Vektör çizmek tabi ki işin kolayına kaçmak değildir..
2- İki emboss atıp bir resim koymakla da çok bi çaba sarfedilmiş olmaz.. (!)
Ben grafik bölümü mezunu falan değilim haberiniz olsun bu arada.. Belki size komik gelebilir ama ben Ç.Ü. Devlet Konservatuarı Opera-Şan bölümü son sınıfta okuyan bir müzisyenim ama ayrıca da bir 'Grafik' aşığıyım.. Ben sadece boş zamanlarımda (Genelde yazları) grafikerlik yapıorum.. Fakat sakın 'alaylı' olduğumu da düşünmeyin, ki uzun süredir 35 senelik grafiker amcam ile çalışıorum.. Yani demek istediim bir şey var ki, dışardan bakan biri olarak sizleri teknik konulara biraz fazla saplanmış buldum.. İşin hakkını vermek derken, kafada tasarlanan şeyin hayata geçirilmesi konusunda en iyisini yapmaya uğraşmak demek istedim, ben kafamda gerçekçi ve ayrıntılı şeyler tasarlıorum genelde..yoksa dünyanın en ünlü logolarında biri olan 'Coca cola' da vektör diil midir..?
Ben şuna inanıorum ki ister vektör-ister diil, 2 çizgiden de ibaret olsa, işin nasıl olduğu değil, etki alanı (Firma müşterileri) üzerinde nasıl bir etki sahibi olduu önemlidir.. Vektör örnekler bence artık şu çağda (etrafta bu kadar çok teknolojik gelişmişlik varken) insanların gözüne pek hitab etmio (Yavan kalıo).. Neyse çok uzatmiim.. Sonuçta genel kanınız 'Göze hoş göründüü' yönünde olduuna göre bence iş (Sanatsallık, kalite hissi vermesi ve orjinallik açılarından) amacına ulaşmıştır..
Dier teknik konular (Ebat, çözünürlük..vs) nası olsa hallolur..
@Yörünge: Evet harita netten bulundu ancak talif hakkı konusunda bir sorun çıkmaz çünkü o harita güncel bir tasarım değildir..
Hepinize saygılar sevgiler..
eace1: