Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Puz Pateni Gösteri Afiş ve Davetiyesi

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
sdfsd_by_hugara-d4vzwx9.jpg

Davetiye ön 11cm x 17cm

aszcs_by_hugara-d5150v3.jpg

Davetiye iç

cdzsv_by_hugara-d5150y9.jpg

35cm x 50cm afiş

Yorumlarınızı bekliyorum..

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Gayet başarılı çizimler ellerinize sağlık. Davetiye iç kısım tasarımında üstteki şekilleri beğenmedim ki zaten aynı görseli dışında da kullanmışsınız dans eden insanların ellerinin resmedildiği şekil iç kısımda ters gibi duruyor ... (insanlar başaşağı olmuş gibi)

ewiLdarQ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Davetiye iç kısımdaki yazı karakterlerini değiştirirsen daha güzel olur kanaatimce..

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Gayet başarılı çizimler ellerinize sağlık. Davetiye iç kısım tasarımında üstteki şekilleri beğenmedim ki zaten aynı görseli dışında da kullanmışsınız dans eden insanların ellerinin resmedildiği şekil iç kısımda ters gibi duruyor ... (insanlar başaşağı olmuş gibi)

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim, başaşağı neden duruyor? Çünkü kadraj bu kez piste daha yakın , o yüzden seyircilerin sadece yansıması gözüküyor.

Bu arada sanırım ilk defa bi tasarımımı beğendiniz :smile:

Davetiye iç kısımdaki yazı karakterlerini değiştirirsen daha güzel olur kanaatimce..

Karakter konusunda haklısınız çünkü çok aceleye geldi , bugün baskıya girmesi lazımdı o yüzden ilk aklıma gelen kalın fontlu el yazısı bu aklıma.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu arada sanırım ilk defa bi tasarımımı beğendiniz :smile:

Aklıma takıldı baktım sanırım bu beğendiğim ilk çalışma ama beğenmediğim hiç olmamış diğerleri gözümden kaçmış. Bu çizimlerle beğenmemezlik etseydim ayıp etmiş olurdum ki şimdi içim rahat :) ...

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Aklıma takıldı baktım sanırım bu beğendiğim ilk çalışma ama beğenmediğim hiç olmamış diğerleri gözümden kaçmış. Bu çizimlerle beğenmemezlik etseydim ayıp etmiş olurdum ki şimdi içim rahat :) ...

Hıım .. Sizi sitede çok gördüğüm için öyle zannetmişim, yanlışlık olmuş o zaman :angel:

femu_3010

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık kardeş hoş duruyo ama iç sayfaya biraz takıl istersen mesela yazı fontu eline sağlık

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️