Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Quark 6 da Save problemim var

gulcetin

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar pc de hem Quark 6 hem de Quark 7 yüklü. Dün pc ye format atıldığı için programları yeniden kurdum. Fakat Quark 6 ile çalıştığım dosyaları açtığımda ve değişiklik yaptığımda SAVE ya da SAVE AS pasif görünüyor yani kayıt edemiyorum. Bu sorun neden kanaklanıyor olabilir? Nasıl düzeltebilirim. Acil sizlerden yardım bekliyorum. Teşekkürler...

Benzer konular

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Bu sorun Quarkxpress`i yasal olarak yuklememekten dolayi kaynakliyor olabilir. Eger save/save as secenekleri kapaliysa Quarkxpress hala deneme surumu olarak gozukuyor demektir. Bence silip tekrar yukleyin...

not: Konu basliklariniz konu ile ilgili olmalidir, acilll!!, imdatt! vb, basliklarla acilan konular silinir, konu basliginizi duzelttim lutfen daha dikkatli olunuz...

Tesekkurler

Son düzenleme:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Genelde crack dosyaları olur onları da yüklemeniz gerekir.

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Forumda tüm ticari kaygı güden mesajlar crack warez hack konuları ve sitelerinin tanıtımının yapılması yasaktır. Türkçe ve yabancı sitelerin şifrelerini özel bilgilerini dağıtmak ve Türkçe program veya yabancı programların crack/seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır. Forumumuzda her tür mp3 ve ses dosyası Türkçe veya İngilizce ( diğer diller ve sözsüz müzik eserleri )yayınlanması yasaktır.

Lutfen forum kurallarini okuyunuz...

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84