QuarkExpress de açılmış bir resmin arka plan renginin değiştirme işlemi nasıl yaplıır...
B Blues_3000 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 17 Ocak 2008 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 18 Ocak 2008 #1 QuarkExpress de açılmış bir resmin arka plan renginin değiştirme işlemi nasıl yaplıır...
Red-Blooded 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 May 2007 Mesajlar 93 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.grafikerler.net 18 Ocak 2008 #2 Tam olarak sorununu biraz daha açarmısın...
B Blues_3000 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 17 Ocak 2008 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 18 Ocak 2008 #3 Şimdi QuarkExpress de açılmış bir resmin arka plan rengini nasıl değiştirilir? Bu İşlemler Nasıl Olur?
Şimdi QuarkExpress de açılmış bir resmin arka plan rengini nasıl değiştirilir? Bu İşlemler Nasıl Olur?
Red-Blooded 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 May 2007 Mesajlar 93 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.grafikerler.net 19 Ocak 2008 #4 Photoshop ta resmin arka planını değiştirip quarka alabilirsin resmi... Quarkta arka plan rengi değişterme gibi bir işlem hatırlamıyorum ben...
Photoshop ta resmin arka planını değiştirip quarka alabilirsin resmi... Quarkta arka plan rengi değişterme gibi bir işlem hatırlamıyorum ben...
subay_hakan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Şub 2008 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 17 Şub 2008 #5 vallahı bende bilmiyorum quark ta red-blooded ın dediği gibi yapmalısın bence
aliça 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 Ocak 2008 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.antalyaekspres.com 13 Mar 2008 #6 Quark ta öyle bir değişiklik veya özellik olduğunu hatırlamıyorum biz Photoshop'da resimleri düzenleyip sayfaya öyle atıyoruz...
Quark ta öyle bir değişiklik veya özellik olduğunu hatırlamıyorum biz Photoshop'da resimleri düzenleyip sayfaya öyle atıyoruz...
T toolband 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 16 Nis 2008 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 16 Nis 2008 #7 Blues_3000' Alıntı: QuarkExpress de açılmış bir resmin arka plan renginin değiştirme işlemi nasıl yaplıır... Genişletmek için tıkla ... böle birsey yok ama söle sayfayı kompile teks alanı acıp onu masterda kitlersen arka plan olarak kullanabilirsin renginide F12 den degistirebilirsin .. başka türlü dedigin seyin olmaz...
Blues_3000' Alıntı: QuarkExpress de açılmış bir resmin arka plan renginin değiştirme işlemi nasıl yaplıır... Genişletmek için tıkla ... böle birsey yok ama söle sayfayı kompile teks alanı acıp onu masterda kitlersen arka plan olarak kullanabilirsin renginide F12 den degistirebilirsin .. başka türlü dedigin seyin olmaz...