Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Quarkta montaj

tasarimci-03

🏅Acemi Tasarımcı🏅
quark montaji nasil yapiyonuz...quark calistiniz sonra pdf yapip montaj programina mi veriyosunuz....

Benzer konular

grafikermahmut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
quark ta işi yaptıktan sonra direkt basamazsın pdf yapman lazım son kontrolleri yaptıktan sonra baskıya verebilirsin takildiğiniz yer neresi ise orayı sorun ona göre yazalım

tasarimci-03

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk önce calistigim dosyayi pdf yapmam sart ama diyom ki ben quarkta calistim ve pdf yaptim sonra montaj programinda pdf yapiliyo mu anlamadim bunu.....
montaj programi mi pdf yapiyo yoksa biz yapip pdf montaj programina atip oda pdf leri duzenli yo mu sorum bu....

almigo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sen pdf yapıp montaj programında düzenliyorsun

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
pdf yapıyorsun signa station, creo v.s. gibi otomatik montaj programları var... mesela bir dergi yaptınız ve derginin ebatları A4 (21 * 29.7) işi basacak matbaanın makine ölçülerine göre montaj programında şablon hazırlıyorsunuz... Quarktan 8 erli veya 16 şarlı sayfalar halinde pdf yapıyorsunuz... montaj programıyla bu sayfaları çağırdığınızda sayfalar otomatik olarak olmaları gereken yerlere gidiyor.. programdan bu şekilde tekrar pdf kaydedip filme gönderebiliyorsunuz...

saygılar..