Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

R-12 4600t Cyber Tactic Destroyer

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
R-12 4600t Cyber Tactic Destroyer

R_12_Cyber_Tactic_Destroyer_by_Imperatore34.jpg

Çalışma Tarihi : 10.06.2009
Program : Adobe Illustrator CS3 & Adobe Photoshop CS3
Kullanılan araç ve özellikler : Vektörel Cyber'de Mesh tool ve Gradient.. ve vektörel Cyber'in üzerinde Photoshop'ta Dry Bush filtresi...

Çalışmayı önce vektörel olarak çizip, daha sonra Photoshop'a aktarıp üzerinde ''Dry Bush'' filtresi uygulayarak şu an görünen şeffafsı görüntüyü verdim. Çalışmanın kendisi, ismi ve teknik özellikleri tamamen hayalgücü ürünüdür..

Son düzenleme:
Benzer konular Forum Tarih
graphicturk Fotoğraf - Resim 4 2K

Benzer konular

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
eline sağlık yine çok güzel özelliklerine uygun bir karakter olmuş etrafındaki parlamayı kaldırsan arkadaki ortamla daha iç içe görünür gibi.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik ederim, yine güzel bir çalışma ;)

Ellerinize sağlık.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Uzun zaman oldu işlerine bakmayalı erhan, tekrar hoşgeldin..:)Hayalgücü olduğundan dolayı şu şöyle bu böyle demeye gerek yok. Krom kaplamayı gerçekten güzel işlemişssin tebrik ederim:) Yanlız robotun son özellik 10 numara hoşuma gitti..
Tebrik ediyorum tekrar..

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık yine çok güzel özelliklerine uygun bir karakter olmuş etrafındaki parlamayı kaldırsan arkadaki ortamla daha iç içe görünür gibi.

Teşekkürler...

Tebrik ederim, yine güzel bir çalışma ;)
Ellerinize sağlık.

Teşekkür ederim..

Uzun zaman oldu işlerine bakmayalı erhan, tekrar hoşgeldin..:)Hayalgücü olduğundan dolayı şu şöyle bu böyle demeye gerek yok. Krom kaplamayı gerçekten güzel işlemişssin tebrik ederim:) Yanlız robotun son özellik 10 numara hoşuma gitti..
Tebrik ediyorum tekrar..

Teşekkürler..

10 Numaralı özellik : Esir düşüp hayatta kalmaktan ve düşmanın eline geçmektense yok olmayı yeğlemek, kendi kendini imha etmek çok daha iyidir :D

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
T4 serisinden etkilenilmiş bir durum sanırım:) Vizyon filmide merak ediyorum zaten.. Tekrar eline sağlık