Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ra typography

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
typograpyq.jpg

Benzer konular

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
emegine sağlık arkadaşım güzel çalışma
yanlız ben o dört renk olarak yaptıgın karelerde takıldı kaldım
onlar kalsa yada onlara başka bir çare bulsan daha ii olabilecekmiş gibi geliyor

başarılar arakadaşım...

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkurler yorum için aslında başta oyleydi ama sonradan değiştirdim cok cıplak geldi gözüme ama genede teşekkurler yorum için

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Emeğine sağlık emek vermişsin ama kareler çok bozmuş.
Ama tam bir tipografi sayılmıyor çalışman.
Mesela avatarın tipografi onu koy ve çok başarılı olmuş avatar :)

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkurler fatihcee yorum için avatarıma gelınce onu sıteye koyma taraftarı değilim biraz megaloman bi yaklaşım olur bu yuzden yerı guze kalsın orada

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Emeğine sağlık Rügar'ım. Düşünce itibariyle güzel bir çalışma olmuş fakat olaya birazda derinden yaklaşılmalı diye düşünüyorum. Ben "RA" denildiğinde otantik bir hava düşünürek açmıştım sayfayı. Bir görsel ile çalışma süslenebilirdi örneğin. Görsel ve görsel üzerindeki uygulamalar ile... Ayrıca typo da biraz sınırları zorlamak gerekiyor. Yani yazılar ile biraz oynamak, anlam bütünlüğü sağlamak, yazıları konuşturmak gibi... Buda zamanla olacak birşey diye düşünüyorum. Zamanla olacak inşalah. ;) Sevgiler Rüzgar'ım.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkürler yunusum guzel dileklerin ve yorumun için bu typo konusunda şuan için fazla sınırları zorlamak istemiyorum biliyorsun bi müddet sonra belki bende o iç noktalarda dolaşırız inşallah tekrar teşekkurler

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
kareler kareler onun dışında eline sağlık :)

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmadaki görsellik daha ağır basmış biraz daha tipografik unsurlara yönelinebilirdi die düşünüyorum..emeğinize sağlık..başarılar..

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Rüzgar arkadaşım ellerine sağlık...

Çalışmayı ilk açtığımda bende içerik hakkında sorular sordum...Ra>Ramses>Işığın oğlu vs vs...İsmiyle bağdaştırılamayabilir, bu senin bileceğin bişey :) İstediğin ismi verirsin.Ra sana böyle birşeyi ifade ediyor demekki

Sonrasında çalışma hakkında iznin olursa bikaç şey eklemek istiyorum;

KAreler ah şu kareler denmiş...Aslında kareler güzel, onları kötü yapa n altlarıdaki gölgeleri...Bu ve buna benzer uygulamalarda hiç gölge kullanmamak yada 1x1 dokulu gölge kullanmak daha iyi sonuç veriyor kanımca...Renk ve doku iyi...Şahsi kanaatimce bu çalışamnın üzerine gitmelisin...Biraz daha işlersen güzel bir çalışma çıkacaktır...Ha gayret, olacak :)

Ellerine sağlık tekrar....Başarılar dilerim.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler yorumlarınız ve aydınlatıcı bılgıleriniz için değerli yosa oncellikle senin tipografi konusundaki yorumun benim için cok onemli bu onerileri dikkete alacağımdan şuphen olmasın dediğim gibi typo konusunda cook iddalı değilim ama bu yonde değişik çalışmalar yapmayı ve araştırma yapmayı kendime ödev edindim şu sıralar sadece bu yonde beni öğrenci olarak gorun ama bi muddet sonra daha cesur işler yapıp sunacağımdan eminim şimdilik bununla yetiniyorum yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkürler