radyan logo
Ali Emre 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Tem 2007 Mesajlar 2,141 Tepkime puanı 85 Web sitesi gncart.com 12 Eki 2009 #2 Hazır bir template e sadece şirket ismi eklenmiş.Eklenme hiç başarılı değil.Daha iyi bir font ve tasarımla daha güzel olacaktır...
Hazır bir template e sadece şirket ismi eklenmiş.Eklenme hiç başarılı değil.Daha iyi bir font ve tasarımla daha güzel olacaktır...
dreamsantana 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 24 Tem 2008 Mesajlar 626 Tepkime puanı 18 12 Eki 2009 #3 Ben pek beğenemedim arkadaşım alınma ama. Radyan ve iletişim yazıları farklı telden çalıyor sanki. Kolay gelsin...
Ben pek beğenemedim arkadaşım alınma ama. Radyan ve iletişim yazıları farklı telden çalıyor sanki. Kolay gelsin...
D dfree 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 265 Tepkime puanı 3 13 Eki 2009 #4 dreamsantana' Alıntı: Ben pek beğenemedim arkadaşım alınma ama. Radyan ve iletişim yazıları farklı telden çalıyor sanki. Kolay gelsin... Genişletmek için tıkla ... yorum için tşk
dreamsantana' Alıntı: Ben pek beğenemedim arkadaşım alınma ama. Radyan ve iletişim yazıları farklı telden çalıyor sanki. Kolay gelsin... Genişletmek için tıkla ... yorum için tşk
D dfree 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 265 Tepkime puanı 3 13 Eki 2009 #5 Ali Emre' Alıntı: Hazır bir template e sadece şirket ismi eklenmiş.Eklenme hiç başarılı değil.Daha iyi bir font ve tasarımla daha güzel olacaktır... Genişletmek için tıkla ... yorum için tşk
Ali Emre' Alıntı: Hazır bir template e sadece şirket ismi eklenmiş.Eklenme hiç başarılı değil.Daha iyi bir font ve tasarımla daha güzel olacaktır... Genişletmek için tıkla ... yorum için tşk