Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Radyo Reklamı...

ben_romeo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.
Öncelikle herkese Merhaba, forumun yenisiyim. Önce kısaca kendimi tanıtayım. Ege Üniv. Elektronik ve 9 Eylül Ünv. Bilg. Prog. mezunuyum. ve yaklaşık 5-6 aydır Grafik tasarımıyla ilgileniyorum. Kullandığım yada kullanmaya çalıştığım programlar; Photoshop, Corel, Fireworks, Swift 3d ve Cinema 4d.
Çalışmalarım için değerli yorumlarınızı bekliyorum.

2-3 ay önce yapmış olduğum, kardeş 2 Radyonun görsel çalışması...

Radio%20Tanıtım2.jpg

Benzer konular

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
"BODRUM' da müzik, her yerde" yazısının fontu basit kalmış. onu değiştirmeni öneririm. müzik kelimesinin yanına virgül gereksiz bence. geri kalan herşey gayet iyi emeğine sağlık!..

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
çalışmanın typography si çok zayıf. görsel parti havası veriyor ama typography görsele göre çok masum kalıyor. kolay gelsin başarılar

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
BODRUM' da müzik, her yerde" yazısının fontu basit kalmış

bencede,resimler in dizimi hoşuma gitti ama denizeki kloyu mavi rengi biraz daha acarsan daha güzel durucagını düşünüyorum

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
suyun üzerindeki görseller pek belli olmuyor ama dizaynı beğendim simetrik kullanman ayrı bir hava vermiş emeğine sağlık

ben_romeo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.
BODRUM' da müzik, her yerde" yazısının fontu basit kalmış

bencede,resimler in dizimi hoşuma gitti ama denizeki kloyu mavi rengi biraz daha acarsan daha güzel durucagını düşünüyorum

suyun üzerindeki görseller pek belli olmuyor ama dizaynı beğendim simetrik kullanman ayrı bir hava vermiş emeğine sağlık

Yorumlarınız ve beğeniniz için çok teşekkür ederim. Diğer çalışmalarımda eleştirilerinizi mutlaka göz önünde bulunduracağım...