merhaba peri... calismandaki denge unsurlariyla ve typografi ile ilgili biraz sikinti ğörüyorum..
marka logolarini disi kullanmani ve ve daha sistemli yerlestimeni tavsiye ederim.. bunun nedeni vermis oldugun zemin rengi üzerinde logo renklerinin kontrastliklari tasarimi olumsuz yende etkiliyo ve karmasik bir görüntü ortaya cikiyo.
ayrica logolarin altinda bulunan disi yaziyi biraz daha net bir yazi karakteri kullanarak okunuabilir hale getirmeni tavsiye ederim.. unutulmamalidirki bu tarz hazirlanan acik hava reklamlarina insanlarin bakis süreleri 4 ila 9 sn arasindadir. ve o süre zarfinda mesaji olabildigice etkiyi bir sekilde vermelisin. akilda kalici olmasi acisindan...
birde kullandigin imajlarin yatay acilari sorunlu gibi. tek bir bant asla o acida duran bir resmi tasiyamaz ki kullanilan bantta parabanti ise (en azindan bu görüntü verilmeye calismis) bu iice imkansizlasir. bu sekilde acili kullanilan görsellerin algiyida zorladigi kesindir.
aslinda biraz daha biseyler var ama yoruldum.
umarim yorumlarimi yanlis anlamazsin.. amacin tasarima deger katan ürünler oldugunu düsünerek yazdim bunlari.
saygilarimla
en son calismalarini görmemistim... bant konusunu aci sorununu düzelterek tamamen cözecegine inaniyorum...