Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ramazan İçin AFİŞ Tasarımı

limoni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afije8.jpg

sade ama anlatılmak istenenın anlatıldıgı bi tasarım...yani bence ...sizce ? :))

Benzer konular

muratiff

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Amacına ulaşmış bir çalışma, fazlası akla zarar, tebrikler.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Kötü bir çalışma demiyeceğim... Fakat ismi "özelkebap" olan bir işletmenin tahmin ediyorum ki özelikle kebabıyla övünüyordur. Peki nerede kebabımız?

Bence altta kullandığınız yemek görselleri yerine şöyle iştah açıcı büyük olarak kullanabileceğiniz güzel bir kebap görseli koysanız daha dikkat çekici ve iştah açıcı olmaz mı?

fehimuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim ilk dikkatimi çeken yukarıdaki özelkebap" yazısı oldu. sanki bir hata var ve yazılanları bana şu şekilde okutuyor "ozelke - bap" iki kelimeyi birbirinden daha anlaşılır bir şekilde ayırmalısınız sanki...

limoni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kötü bir çalışma demiyeceğim... Fakat ismi "özelkebap" olan bir işletmenin tahmin ediyorum ki özelikle kebabıyla övünüyordur. Peki nerede kebabımız?

Bence altta kullandığınız yemek görselleri yerine şöyle iştah açıcı büyük olarak kullanabileceğiniz güzel bir kebap görseli koysanız daha dikkat çekici ve iştah açıcı olmaz mı?

iş yerının tabelasında büyükçe bir şekilde iştahhhh açıcı kebap resımlerı mevcut zaten:) kebapçı yol üzerinde ve afişte yol kenarına takıldı. vurgunun ramazanda ve rezervasyon nosunda olmasını istedıkleri için böle bi tasarım yaptım bende ...

benim ilk dikkatimi çeken yukarıdaki özelkebap" yazısı oldu. sanki bir hata var ve yazılanları bana şu şekilde okutuyor "ozelke - bap" iki kelimeyi birbirinden daha anlaşılır bir şekilde ayırmalısınız sanki...

ama özelkabap'ın kurumsal yazısı o malesef değiştirmiyorum :S

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
tasarım güzel olmuş eline sağlık yanlız alt kısımdaki tabanların florları siyah zeminin altında kalmış orayı düzeltirsen çok hoş olur başarılar

Ömer GÖKYAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.youtube.com
Ooo gözlere zarar :) Tam olarak bu işi ben yapsaydım sanırım direkt işten atılma sebebim olurdu. Hatta bi daha iş bulamama, hiç bişey birbirini tutmuyor. Fontlardan tutunda, shapelere hatta resimlere kadar.

mkmiktat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.etiketgroup.com
reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorlar

eğer katılım varsa o zaman tasarımın bir anlamı olmuyor
bu nedenle amaca hizmet veren her çalışma okeydir
eline sağlık kardeşim

limoni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim iyi kötü yorumlarınz için ...

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
konuyu abartmaya gerek yok

ama biraz daha dikkat edilerek daha iyi bir çalışma olabilirdi

saygılar...

34forum

🌱Yeni Üye🌱
Ben grafiker değilim ama şu ana kadar bu sitede gördüğüm en basit ama içten yapılmış bir tasarım. şunuda ifade edeyim ben bunu bile yapacak kabiliyete sahip değilim