Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam çok güzel ama ben renklere takıldım. Belki de herşeyi bir potada eritmek için yaptın. Ama kızıla çalan saturationu azalmış ortamı biraz daha abartsan korku filmi jeneriği gibi olacakmış. Bence eğer renk düzenleme üstüne çalışırsan şahane olacak, ramazana yakışır daha sıcak söz gelimi altın rengi gibi bir ağırlık olsa tahminimce daha iyi olabilirdi.
müziğini bende sevdim arkadaşların bahsettiği gibi renkler gözüme çarptı..çok kızıla kaçmış.. kendi doğal renkleri olsa nasıl olurdu şu an tabi bilemeyiz, ama göz doğal halini arıyor sanki..
ben beğendim. elinize sağlık güzel olmuş. farklı renkleri tek potada eritip, tek bir tonda yapmak daha güzel bir fikirdi bence kamera kullanımı da güzel...
gördüğümüz kaliteye çok takılmıyorum çünkü en küçük bir çalışmanın render hali epey büyük küçültünce kalite de haliyle bozuluyor. orjinalinin net olduğunu tahmin ediyorum...