Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rank Otoaksesuar

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
rankr.jpg

logo tamamen hayal ürünü. flashta çalıştım. umarım beğenirsiniz.

Benzer konular

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
beyler yorum bekliyorum:)

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
sadece beylerden bekliyorsunuz sanırım?
Ben yine de yorum yapıyım...Pumaya benzer çalışmanızın kuyruk kısımındaki 'R' şekli bence güzel olmuş, kafa ve ön ayaklar kısımı özenti ve özensiz durmuş bence orayı kaldırıp sadece 'R' harifini kullanırsanız daha özgün olucak...İyi çalışmalar...

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yorumunuz için teşekkür ederim, malesef biz Türkler her gördüğümüz kediyi puma sanıyoruz. Pumanın kol yapısından duruşuna kadar kafasının yapısına kadar farklı tek benzer yanı sıçraması. Dikkatli incelerseniz görürsünüz.
2.si eğer sadece R harfi yazacak olsam uğraşmanın anlamı kalmaz. Tekrar teşekkürler.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumunuz için teşekkür ederim, malesef biz Türkler her gördüğümüz kediyi puma sanıyoruz. Pumanın kol yapısından duruşuna kadar kafasının yapısına kadar farklı tek benzer yanı sıçraması. Dikkatli incelerseniz görürsünüz.
2.si eğer sadece R harfi yazacak olsam uğraşmanın anlamı kalmaz. Tekrar teşekkürler.

Ben bir TÜRK olarak zaten puma yapmışsınız demedim pumaya benzer şey dedim yani bir kedi türevi yapmışsınız netice olarak sıçraması da o markayı çağrıştırıyor...Ben fikrimi söyledim uğraşmanızın nasıl anlam bulacağı size kalmış..İyi çalışmalar...

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben zaten özenti kelimesinden hoşlanmadım, özensiz fikrinize her türlü saygı duyuyorum ve çalışmalarımda bunu dikkate alacağım. Teşekkürler.

alibabba

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok teşekkür ederim kardeşim.