Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rap Albüm Ön Kapak Çalışmam

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Yakında hiphoplife.com.tr'de yayınlanacak olan bir rap müzik sever arkadaşıma yapmış olduğum albüm kapağını sizlere sunuyor ve yardım olarak daha neler kullansam, nelere dikkat etmeliyim diğer çalışmalarımda sizlerden bilgi almak isterim...?

96357126.jpg

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyip, fikirlerinizle büyüyelim...:sweating:

Not : Albüm yayınlandıktan sonra arka kapak çalışmamı da yayımlayacağım...

Son düzenleme:

Benzer konular

MFQ

🌱Yeni Üye🌱
Tebrikler başarılı bir çalışma olmuş, yalnızca 'Jackpawn' yazısının desenini daha farklı yapmanı öneririm. Fantastik efektler vermişsin sağa sola, o yazıya da daha uygun bir desen vermen güzel olur.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
yorum için teşekkürler, denerim farklı efektlerde... :) Tasarımı hazırlamış olduğum kişi beğendi ve tamam dedi...Ama uğraşırım daha güzel olması için boş vaktimde...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
hoş bir çalışma, fakat yazıdaki texture olmasa daha guzel olacak. emek harcayarak yaptığın çalışmayı amatör bir efektle bozmuşsun.
başarılar

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
Güzel olmuş eline sağlık:)

Rapper'ın İsmini vurguladığın gibi albümün isminide vurgulasan..Çok arka planda kalmış sanki!

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Güzel olmuş eline sağlık:)

Rapper'ın İsmini vurguladığın gibi albümün isminide vurgulasan..Çok arka planda kalmış sanki!

haklısın albüm adını vurgulamalı ama böyle iyi gibi bana göre, değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü rapper beğendiği için değişklik belki iyi olmaya bilir onun için!