Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rapidten Rahatca Dosya İndirmek

djcadavre

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar gördüm ki bir çok forumdaki sorun rapidten 2. dosyayı indirememeniz. Rapidten çoklu dosya indirmenin 2 yolu var.

1. yol para verip premium üyelik almak... ( Bir yerlere para vermekten bahsetmek bile sıkıcı ) o zaman ikinci yolu daha iyi

2. Rapidten 1.dosyanızı cekiniz... Download ettikten sonra 2. dosyayı cekmeden önce MODEMINIZI kapatın. Bu sırada İnternet EXplorer'dan ARAÇLAR - Internet Secenekleri - SİL - TÜMÜNÜ SİL tıklayınız. ( Bu İnternet Explorer 7.0 için geçerlidir. ) Sonra modemi acıp tekrardan. Rapidten istediginizi indirebilirsiniz.

Not : Rapidten her dosya cektikten sonra yapınız. Seri olarak dosya cekebilirsiniz.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Bilginiz için tesekkür ederiz.

Daha önce de bununla ilgili bir konu açilmisti.

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet dogan na katılıyorum.....denemış görmus bır adamım :) ......

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
arkadaş i explorer 7 için geçerli diyor bende 7 yok daha doğrusu mozilla kullanıyorum kapatıp açmam yeterli oluyo modemi güzel paylaşım bilmeyen arkadaşlarımızın işini kolaylaştıracak bilgi

ferdagrafix

Acemi Tasarımcı
Ben linklere tıkladığım zaman sayfa görüntülenemiyor, başka bir msj da modemi kapatım açamam tavsiye ediliyor onuda yaptım yine olmadı...bilgilendirirseniz çok memnun olurum...