Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

raunds corners sorunu

statar4

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben en başa yazdığımı sanmışım ama benım konumun aralarına başka konular girmiş ben rounds corners den bahsediyorumm mac için bazı script ler konmuş alingn ve bazı extra hizalama toolları ile ilgili ben pc kullanıyorum ve 2 köşe düz 2 köşe radius lü hayla yapamadımm:S:S

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ben en başa yazdığımı sanmışım ama benım konumun aralarına başka konular girmiş ben rounds corners den bahsediyorumm mac için bazı script ler konmuş alingn ve bazı extra hizalama toolları ile ilgili ben pc kullanıyorum ve 2 köşe düz 2 köşe radius lü hayla yapamadımm:S:S

hım.... şimdi anlaşıldı, sanırım ben bilertmeye unuttum...

durum şöyle: araç paletinde en üste iki tane ok var biri siyah (V) (sadece obje seçer) diğeri beyaz (A) (obje ve nokta seçer)

o beyaz OK aldığımız zaman iki notka arası olan noktaya üzerine tıkladığımız zaman yön işaretleri düzeltebilriiz....

ya da siyah oku kullanarak obje seçiyoruz, PS deeki gibi ALT tuşu zerine basıp yönlerle oynama yapabiliyoruz...

ama en mantıklı, en basit, ve en çok kullanına yöntemidi de beyaz OK kullanın

statar4

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunları biliyorum tşkr ederim benim istediğim manuel ayarlama yapmak değil otomatik programın yapması freehande ki gibi corners bölümü gibi....

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sen bu scripti denee...

bunları biliyorum tşkr ederim benim istediğim manuel ayarlama yapmak değil otomatik programın yapması freehande ki gibi corners bölümü gibi....

Sadece mac için değil, scripti indirdikten sonra sonundaki uzantıya ".jsx" yap ve illustrator klasörünün içindeki script kısmına koy... sonra programı kapatıp aç... beyaz okla istediğin köşeyi seç, file menüsünde yeni eklediğin script görünecektir o komutu ver ve karşına aynı freehandde olduğu gibi değer verme paneli gelecektir... ordan değer ve okey de... bu kadar... Windows sistemlerde de oluyor...