Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Red Girl Resim Çalışması

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmanız çok başarılı olmuş gerçekten.tebrik ederim,emeğinize sağlık.:artipuan:

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam ellerine saglik.. kesinlikle bu kadarini yapamayacak bi amator olarak gozume hos gelmeyen bisey soylemek isterim.. umarim yanlis anlamazsin..

ilk baktigimda gozume takilan kadinin file coraplari oldu.. coraplar goze pek guzel gozukmuyo.. simetrik olarak dagilmis bi baklava deseni olmus.. bacagin arka taraflarina dogru gittikce baklava goruntusunu biraz daraltsaydin daha iyi durur muydu diye dusundum.. belki oyle bacagi sarmis bi corap gibi gozukurdu..

tekrardan ellerine saglik.. kolay gelsin..

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
olabilirdi... teşekkürler....

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Gayet başarılı bir çalışma olmuş.Emeginize saglık__:)

onruynk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.onuruyanik.com
Elinize, gözünüze sağlık, bayağı uğraşmış olmalısınız...
Maus ile tamamladım demişsiniz hiç tablet kullandınız mı acaba,
Aşamaları merak ettim acaba bahsedebilir misiniz biraz

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
Elinize, gözünüze sağlık, bayağı uğraşmış olmalısınız...
Maus ile tamamladım demişsiniz hiç tablet kullandınız mı acaba,
Aşamaları merak ettim acaba bahsedebilir misiniz biraz

teşekkürler arkadaşım... evet çalışmayı mause ile tamamladım tablette hiç kullanamdım tablet olsa daha rahat bi çalışma olabilirdi...
aşamala galince pek de bi püh noktası yok diyebilirm... tek layer üzerinde burn toll kullanarak gölgelendirmeleri verdim...ışıklandırmalarda tabi ayrı layerlarda var yok değil... o kadar zor bi iş değil anlayacağın... üzerinde 2 gün uğraştım aralıklarla...

onruynk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.onuruyanik.com
Sağ olun, tekrer elinize sağlık çalışmalarınızın devamını dilerim, kolay gelsin...

truant34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmalar mükemmel emeğe saygı.saygıda kusur etmeyelim güzel bi çalışma

erdogan721

🌱Yeni Üye🌱
pek fazla cevap yazmıyorum. genelde sadece incelerim :) ama bu çalışma üzerine, cevap yazmaya sorumlu hissettim kendimi ; güzel olmuş eline sağlık...

izmirli kizz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resim gerçekten güzel ellerine sağlıkta benm oynadığm bi oyun vardı 2 sene önce sims die orda da insan çizmleri aynen bu şekil demekki bizm yaptğmz gbi yapıyolarmış... ayrıca tavsiye ederim oyunu çünkü ew tasarımı dekorasyon işleri falan var zamanında çok ew inşa ettim... :):)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuş, elinize sağlık.

yalnızca, gözüme çarpan bir detayı belirtmek isterim. renklerin genel olarak koyu tonda olması resmi biraz boğuyor. fonu biraz açıp, kadın figüründe de bazı yerlerini (omuzlar, vücudun daha dışta -3B vurgulamak açısından- olan yerlerini, deri -giysisi sanırım deriden- parlaklığı) daha da ışıklandırırsanız, hem resmi ferahlatır, hem de üç boyut ve derinlik hissini daha rahat verirsiniz.

iyi çalışmalar

turkdarbesi

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle çok güzel bir çalışma tebrik ederim ama kendi fikrimi söylersem şunu belirtmek isterim ki ayakkabılar etekle aynı renkte olsa daha güzel dururdu gibime geldi emeğine sağlık

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mouse ha deli olmak lazım bunu tablet olmadan yapmak için tablette bile kasar bunu çizmek tebrik ederim:):)