Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rekalm ajansımıza grafiker aramaktadır Harbiye Şişli / İSTANBUL
mail kutunuz dolmuş, dolayısıyla özelden mesaj atamıyorum, İlgilenirseniz 3ds max programını da kullanabiliyorum(Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümü öğrencisiyim)
arkadaşlarr sizi uyarmak isterim ben bu ajansda 1,5 ay çalıştım ve paramı alamadım aynı durumla karşılaşmanızı istemem benden uyarması paranızı alamadığınız gibi yaşadığınız stress yanınıza zarar kalır
Marmara Üniversitesi Tasarım Basım Yayımcılık Bölümü 2009 yılı mezunuyum. İş deneyimim senk ofset' de lise ve üniversite stajlarımı yaptım. Burada artdirectıor yardımcısı olarak calıstım. Ve daha sonra okul donemı boyunca vıtamın dızayn da grafiker olarak calıstım. bu sure içinde kullandıgım programlar ıse : freehand, photoshop, quark, corel, ındesign, illustrator. ekte cvin ve yaptıgım bazı logo calısmalarım vardır..
arkadaşlarr sizi uyarmak isterim ben bu ajansda 1,5 ay çalıştım ve paramı alamadım aynı durumla karşılaşmanızı istemem benden uyarması paranızı alamadığınız gibi yaşadığınız stress yanınıza zarar kalır
iyi günler şişli harbiyede oturmaktayım, 23 yaşımdayım türkiyenin önde gelen ajanslarında görev aldım 6 yıllık tecrübemle grafik tasarımcı olarak bir ajansta görev almak istiyorum, sizede uygun olursa birlikte çalışmayı isterim ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
grafik tasarım ve edius programında kurgu yapıyorum.
Kurs ve Staj
Rapid Grafik : 2002 – 2003 yılları arasında 1 yıl süreyle staj yaptım
İş Deneyimleri
Haz. 2003 – Haz. 2006 RAPİD GRAFİK
Macintosh ortamında Photoshop, Freehand ve Quark programlarını kullanarak grafik tasarım, baskıya hazırlık ve film çıkışı aşamasında görev aldım. Ayrıca çeşitli fantastik romanların kapak tasarımını yaptım.
Ağustos 2006-Eylül 2007 ESS AJANS
ESS AJANS ‘ta grafiker olarak çalıştım. Photoshop, Freehand , Quark, İndesing programlarıyla Bültenler, logo çalışmaları ve aylık yayınlanan EBESOBE Çocuk Dergisi’ni hazırladım.
ULUSAL BİR KANAL - HABER MERKEZİ
Ocak 2008 – Halen Çalışıyor
Ekran grafikleri oluşturma -photoshop-, Haber Montajı (edius 4.6) ayrıca İlan ve reklam çalışmalarını yaptım.
Bilgisayar Deneyimi
MACINTOSH : Photoshop, Freehand, Quark Express ve İndesing
PC Grafik (Dergi): Photoshop, Freehand, Quark Express ve İndesing
Montaj (Tv) : ADİUS 4,6 – Haber ve Program Montajı -
MS Office programları, scanner, internet ve diger ofis araçları …
DUYURUMU TEKRARLAMAK İSTİYORUMMM arkadaşlarr sizi uyarmak isterim ben bu ajansda 1,5 ay çalıştım ve paramı alamadım aynı durumla karşılaşmanızı istemem benden uyarması paranızı alamadığınız gibi yaşadığınız stress yanınıza zarar kalır
merhablar; size cv göndermek istiyorum fakat firma isminiz ve mail adresiniz bulunmamaktadir. her zmaan şuan inanırım ki suslu kelimeler veya inandırıcı cümleler yerine en gecerlisi yaptıgınız işlerin ve çalıştıgımız yerlerdeki referanslardır ben kendime, tasarımlarıma güveniyorum cv mi de iletmek istiyorum (4 yılı aşkın bir süredir ajans ve tekstil tecribem var) bilginize..
merhaba, iş ilanınızla ilgileniyorum, bu on-line portfolyo sayfam ***************** e- mail adresinizi bildirirseniz C.V mi de gönderebilirim. iyi çalışmalar Murat Aytekin