Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

REKLAM ÇALIŞMASI (Sade Tasarım )

vizyon222

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel bi çalışma biraz boşluk var gibi... resimleri biraz daha büyük kullanabilirdin ...

sewgin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok şık göz yormuyo
10 numara olmuş...

aliimren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aliimren.com
Bence LOGO biraz büyük kaçmış. Bu arada "sade tasarım" ne demek, bunun kakaolusu yada meyvelisi de var mı?

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Saolun..
Ali imren sende haklısın her önüne gelen, grafik vb. meslekle ilqisi olmayan siteye kayıt olunca bu qibi komik sorularla karşılaşmak mümkün.. Yani yazmam lazımdı ne'li bi tasarım olduğunu kusra bakma ;)

karayels

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Göze hoş görünen sade bir çalışma elinize sağlık...

unforgiven_aa

🌱Yeni Üye🌱
arka fonta hafif ama çok hafif kumaş silüeti versetdin daha güzel olurdu gibi. bu da güzel tabi iyi çalışmalar.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk bakışda hoş olmuş diyebilirim kardeşim., Nerde nasıl kullanıcaksın bilmiyorum ama
Detaya girince senin daha iyi bir iş cıkarman amacı ile! "KAYAOGLU" fontuyla sloganın fontunu aynı tutarsan daha nezih duracak gibi.Renge diyecek birsey yok albenisi yüksek bir renk :) emeğine sağlık genel itibariyle güzel bir çalışma.;)

siberturc+

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Estetik detayda gizlidir yazısında detay kısmından yayılan ışığı yukardan aşağıya verip köşelerdeki siyahlıkları daha yoğun olsa mı acabaa...

resimlerede siyah yada gri çerçeve...

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Saol Mercano..
İdeal fontum Futuradır, Kayaoğlunda fontun kalınını sloganda incesini kullandım :)
Ama dersenki ince olsun 2side oda senin bakışın zaten çoktan girdi baskıya :) boşver :p

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Saol Mercano..
İdeal fontum Futuradır, Kayaoğlunda fontun kalınını sloganda incesini kullandım :)
Ama dersenki ince olsun 2side oda senin bakışın zaten çoktan girdi baskıya :) boşver :p

birinde Dropshadow var diğerinde yok gibi ondan demek yanılmışım farklı geldi ansızın ;) evet inceden ziyade aynı ebatta shadow ile sırıtmasını engeleriz diye düsünmüştüm ama birak yansın durumu baskıya girdiyse sus uyandırma kimseyi :D eline sağlık kardesim detaydaki durum pekde rahatsız edici değil zaten ;)

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
:) eyw. saoL..
yok ya ne işim olur hiç uğraşamam hele böle bi yere buda çok..
ufacık görselle olmayan logo ve sloganlarıyla reklam çalışması istiyolar :)