Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saolun.. Ali imren sende haklısın her önüne gelen, grafik vb. meslekle ilqisi olmayan siteye kayıt olunca bu qibi komik sorularla karşılaşmak mümkün.. Yani yazmam lazımdı ne'li bi tasarım olduğunu kusra bakma
ilk bakışda hoş olmuş diyebilirim kardeşim., Nerde nasıl kullanıcaksın bilmiyorum ama Detaya girince senin daha iyi bir iş cıkarman amacı ile! "KAYAOGLU" fontuyla sloganın fontunu aynı tutarsan daha nezih duracak gibi.Renge diyecek birsey yok albenisi yüksek bir renk emeğine sağlık genel itibariyle güzel bir çalışma.
Saol Mercano.. İdeal fontum Futuradır, Kayaoğlunda fontun kalınını sloganda incesini kullandım Ama dersenki ince olsun 2side oda senin bakışın zaten çoktan girdi baskıya boşver
Saol Mercano.. İdeal fontum Futuradır, Kayaoğlunda fontun kalınını sloganda incesini kullandım Ama dersenki ince olsun 2side oda senin bakışın zaten çoktan girdi baskıya boşver
birinde Dropshadow var diğerinde yok gibi ondan demek yanılmışım farklı geldi ansızın evet inceden ziyade aynı ebatta shadow ile sırıtmasını engeleriz diye düsünmüştüm ama birak yansın durumu baskıya girdiyse sus uyandırma kimseyi eline sağlık kardesim detaydaki durum pekde rahatsız edici değil zaten