Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
evet alakasını kurmanızı isterim kan damarları ile ilgili bende sizin oraya takılmış olmanızı anlayamadım.Fotografi yönünden bakarsanız sevinirim.
kaşlardaki fazlalıkların gözü rahatsız etmesi gibi gözü rahatsız ediyor... alakası burada ama ben hala saat ve gözdeki kan damarı arasındaki bağlantıyı kuramadım ve bir açıklama bekliyorum

graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kaşlardaki fazlalıkların görü rahatsız etmesi gibi gözü rahatsız ediyor... alakası burada ama ben hala saat ve gözdeki kan damarı arasındaki bağlantıyı kuramadım ve bir açıklama bekliyorum

anlaşamadık galiba gözdeki kan damarlarının ps ta müdahele edilebilirliğini söylüyorsunuz.bende diyorum ki size kaşa müdahale edilebilir gerçekçilikten çıkmaz fakat fotoğraf yönünden baktığınız zaman kan damarlarına müdahale etmek gerçekçiliği yok eder.açıkcası fazla ps kokan bir iş olurdu.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
anlaşamadık galiba gözdeki kan damarlarının ps ta müdahele edilebilirliğini söylüyorsunuz.bende diyorum ki size kaşa müdahale edilebilir gerçekçilikten çıkmaz fakat fotoğraf yönünden baktığınız zaman kan damarlarına müdahale etmek gerçekçiliği yok eder.açıkcası fazla ps kokan bir iş olurdu.

eğer inandırıcı bir şekilde müdahele ederseniz etmez. biteşlem programları düzgün kullandığınızda gerçeğin kendisini yansıtır.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ehhh buda beni vicdani yönden rahatsız ediyor.:D
ps kullanıldığında vicdanınızı zedeleyen şeyi anlayamadım :S

öenmli olan saati ön plana çıkartmak orada gözü değil. ama gözdeki kandamarlarıda insanların göz zevkini bozmamalı. hiç bir firma yada kuruluş "eğer göz sağlığı ile ilgili değil ise" ve estetik önemli ise oradaki kan damarlarını görüp kabule etmez. gözü rahatsız eden her şey retouch ile düzeltilir. aynen kaştaki fazlalıklar gibi.

empty

🌱Yeni Üye🌱

öenmli olan saati ön plana çıkartmak orada gözü değil. ama gözdeki kandamarlarıda insanların göz zevkini bozmamalı. hiç bir firma yada kuruluş "eğer göz sağlığı ile ilgili değil ise" ve estetik önemli ise oradaki kan damarlarını görüp kabule etmez. gözü rahatsız eden her şey retouch ile düzeltilir. aynen kaştaki fazlalıklar gibi.

ben de katılıyorum bu eğer bir reklam fotoğrafı ise realiteden çok estetik önplanda olmalı.bu şekilde insanlara iletilen mesaj sapmalara uğrayabilir ürün öne çıkmalı görsel olarak vurgulanması gereken göz değil saat olmalı

graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
VolkanTEKİN;2330' Alıntı:

bu konuda tabiki katılıyorum sana (vicdan konusunda espiri yaptığımı bildiğini umuyorum)tasarımda önemli olan kullandığımız modeli marakayı vs.vs. vs. ön plana çıkartmak,buradaki deneme ufak bir espiriyle ön plana çıkartmaktı ilk denemelerden biriydi.saat ile göz arasındaki temasda düşünüldü aralarındaki bağlantıyı koparmadan tıpografi yerleştirildi.

bardas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.karaman.net.tr
Kendi adıma konuşuyorum ben mesela bakınca gözlerim yaşardı buna ben insan gözüne bakınca gözlerim yaşarır o yüzden benden geçer not almadı Göz etrafında gözdeki çapaklar ve göz yaşları . Duruyor iyi temizlenmemiş iyi temizlense güzel ve mantıklı bir çalışma olacakmış.

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yazi YanliŞ Yerde
Yİnede Elİne SaĞlik

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
bu tür çalışmalar klasikleşti artık. herkesim bu tür çalışmaları kullanır oldu. değişik çalışmalarla farklılık kazanırsın. çalışmalarında başarılar dilerim.

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel fikirlerin var emeğine ve bakış açına allah zeval vermesin:)... başarılar