Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reklam örnekleri, yaratıcılık... Birde siz yorumlayın :)
Düşünce ve uygulama açısından çok hoşuma gitti sizlerlede paylaşmak istedim. Çözünürlük olarak biraz düşük ama görmenize ve algılamanıza yeter diye düşünüyorum...
çok güzel çalışmalar. ben buraya yeni üye oldum bu site hakkında hiç bir bilgim yok bana yardımcı olursanız çok sevinirim bir reklam(tabela)sirketinde çalışıyorum ve acilen bana (1turk) adında logoya ihtiyacım var şimdiden teşşekkür ederim
Yeniler Eklenmiş.. Lipton süper.. Ama durex her zman olduğu gibi serilere devam etmiş ve bir ürünün işlevinden çok kullanım alanını ön planda tutarak dolaylı reklamcılığın dibine vurmuş..
Yeniler Eklenmiş.. Lipton süper.. Ama durex her zman olduğu gibi serilere devam etmiş ve bir ürünün işlevinden çok kullanım alanını ön planda tutarak dolaylı reklamcılığın dibine vurmuş..
Ahlak kurallarını zedelemeden ve klişe ayıplara günahlara karşı duran incitmeden işin espri kısmına yaklaşan en güzel örneklerden birkaçı bulursam devamını ekliyeceğim onurcum.
Axe, toys'r'us haikaten başarılı..Zaten En güzel reklamlar Kondom, parfüm ve içki firmaları.. pepsi ve cola, burger ve mc yapılan reklamlardan mahkemelikler hala sanırım..