Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reklam örnekleri, yaratıcılık... Birde siz yorumlayın :)
Axe, toys'r'us haikaten başarılı..Zaten En güzel reklamlar Kondom, parfüm ve içki firmaları.. pepsi ve cola, burger ve mc yapılan reklamlardan mahkemelikler hala sanırım..
Merhabalar Ben sanat psikoloji ve sanatla ilgili bir dergide çalışıyorum. Bir sonraki sayımız Yaratıcılık üzerine olacaktır. Bu reklamların çönürlüğü yüksek olanlarına ulaşabilirmiyim. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
ARKADAŞLAR BAZILARINIZ ŞİMDİ DİYECEK YUH : ama sanrıım çok yorgun oldugumdan dır burger king de ki çalışmayı inanın anlayamadım birisi bana anlatır mı?
ARKADAŞLAR BAZILARINIZ ŞİMDİ DİYECEK YUH : ama sanrıım çok yorgun oldugumdan dır burger king de ki çalışmayı inanın anlayamadım birisi bana anlatır mı?
Merhaba arkadaşlar. Ben bir dergide çalışıyorum ve yeni sayımız yaratıcılık üzerine olacaktır. Buradaki birkaç reklamı dergide kullanmak istiyoruz fakat yüksek çözünürlüktekilere ihtiyacımız var. Bu konuda bize yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkür ederim.
çalışmalar süper ama ülkemizde çok az firma bunları yapabilir... çünkü aklımızdakiler için genelde stüdyo, iyi bi foto maknesine (yada fotoğrafcıya) ihtiyacımız olucak... amaaaaa ülkemizde afişin ücretine pahalı dediklerinden adama stüdyo, çekimler ve bi çok masrafı yansıttığımızda büyük ihtimal vuruluruz...