Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

REKLAM TASARIMI ( Dergi )

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Profesyonel çalışmayla alakası ne ¿ O kategoride baskıya girmek üzere yapılmayan, benim gibi sunum amaçlı yapılmış bi ton çalışma var sen gelip benim reklam çalışmalarımı Serbest Çalışmalar kategorisine atıyosun.. :) İlginçsin...

Senin gibi açılmış olan başlıkllara bizler izin vermiyoruz zaten. Ama 90 000 küsür kullanıcısı olan bir forumda bazı konular gözümüzden kaçabiliyor.

Bir de "reklam çalışmamı" demişsin. Ne reklamı? Serbest bir çalışma yapmışsınız.

Şimdi onlar yanlış yaptı ve biz fark etmedik diye sende mi konunu ait olanmayan bir başlığa açacaksın.

Bu arada profesyonel çalışma ile ilgisini sormuşsun.

Profesyonel: Yaptığı işten para kazanan kişi...

Sanırım profesyonel çalışmanın da ne demek olduğunu anlayabildin...

Eğer tavrın burada gördüğümüz gibi olacaksa, daha önceden yapmış olduğun tavırdaki gibi anlayışla karşılanmayacağını bilmeni isterim.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
anlatıyor bence ne demek istediğini ama sen galiba kötege kadar sansımı denicem diyosun.

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
emmst ?
Sen şimdi niye zıpladın onu çözemedim..?

Reklam Çalışması : Bi ürünün tanıtımı adına yapılan çalışmadır, 3 yıldır ne yaptığımın farkındayım ;)

Bu arada yazdığın cevapta bi ton türkce ihlali var, operatör olarak bence daha dikkat etmelisin ;)

Profesyonel çalışmaya gelince bu yaptığım bi sunumdur bi nevi profesyonel çalışmaya ön zemindir, eyer gözünden kaçıyosa diğer onca çalışma bu senin hatandır. . ;)