Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Render ederken büyüyen dosyayı kayıba uğratmadan renderlama

303onacid

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar elimde 4 gb lık avi dosyası var bu dosya üzerinde çok fazla işlem yapmadan sadece konuşan kişilerin altına ( text ) isim ve ünvan yazıyorum.
Ancak render ettikten sonra dosya 80 gb lık bir hal alıyor. Bu dosyayı hem after effects ile hemde sony vegas ile denedim sonuç aynı.
Benim bu dosyayı aynı 4 gb lık veri halinde transfer edip dvd halinde bastırmam gerekiyor. Render ederken çok fazla veri kaybına uğramadan nasıl yapabilirim ?
Teşekkürler.

Dosya format :Avi
Süre :18 dakika
Frame Weight :720
Frame Height :576
Frame rate :25 per/Second

Benzer konular

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çıktıyı direkt avi olarak mı alıyorsunuz yoksa sıralı imaj mı..?

303onacid

🌱Yeni Üye🌱
Direk avi olarak da aldım mpeg ve diğer tüm formatlardada denedim ancak boyut maalesef nerdeyse 20 katına çıkıyor.

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben fazla kalite düşüş konusunda bilgili değilim.ama forumları çok dolaşıyorum.orada buna benzer sorunları olan arkadaşlara verilen tavsiyeleri okuyorum.genelde verilen cevaplar after effect ten sıralı resim ( sequence) halinde png yada jpeg çıktıyı aldıktan sonra herhangi bir video edit programı ile video haline getirmek şeklinde oluyor.bu sayede çıktının boyutunu kalitesini ve formatını kontrol altında tutabiliyorsun.dediğim gibi ben sadece okuduğum çözümü söylüyorum.denemiş değilim.ama eğer sen bunu denememişsen bir denemeni en azından daha küçük boyutta bir doyada denemeni tavsiye ederim.slmlar...

Graphi_cart

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
zarifbalci.com
Renderı premiere den aldıysan tavsiyem convert programları ile wmw formatına dönüştürmen , sıfır hata maksimum kalite ile aynı sonuca ulşacaksın , ama diğer kodeklerde işe yaramıyor convert işlemi