Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

render sorunuma yardım lütfen

Özbek DOYGUN

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar after effect cs4 kullanıyorum proğramı öğrenmeye yeni başladım
bilgisayarım pentium4 2,8 ghz 3gb ram 580 gb harddisk var render yaparken çok yavaş çeviriyor bu normalmi yoksa benmi eksik birşeyler yapıyorum
şimdiden teşekürler

Benzer konular

splendors

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.gorkemsezer.com
render hızı projede kullandığınız dosyaların boyutuna, efektlerin ve plug-in'lerin sayısına göre değişiklik gösterir. ayrıca bilgisayarınızın cs4 için biraz düşük bir performansı var ve 64bit işletim sistemi kullanmıyorsanız after effects 2gb ram'den fazlasını kullanamaz.

Özbek DOYGUN

♾️Grafik Gurusu♾️
render hızı projede kullandığınız dosyaların boyutuna, efektlerin ve plug-in'lerin sayısına göre değişiklik gösterir. ayrıca bilgisayarınızın cs4 için biraz düşük bir performansı var ve 64bit işletim sistemi kullanmıyorsanız after effects 2gb ram'den fazlasını kullanamaz.

çok teşekür ederim verdiğiniz bilgiler için

elturco78

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir tüyo vereyim, renderi wmv alırsanız daha da uzar render süresi ama mov gibi sıkıştırmayan bir formatta render alırsan çok yer kaplar ama daha çabuk verir, sonra da bu renderi encoderlar ile istediğin formata daha çabuk çevirirsin...

Özbek DOYGUN

♾️Grafik Gurusu♾️
bir tüyo vereyim, renderi wmv alırsanız daha da uzar render süresi ama mov gibi sıkıştırmayan bir formatta render alırsan çok yer kaplar ama daha çabuk verir, sonra da bu renderi encoderlar ile istediğin formata daha çabuk çevirirsin...

çok teşekür ederim verdiğin bilgiler için bir deneyim bakalım olacakmı yoksa kafayı taktım bilgisayarı değiştireceğim

ultracoust

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bi tüyoda benden projende çalışırken mesela bir resme effekt attın bu resmin effekti 5 saniye sürüyorsa çalışmanda diyelim 2 dakikaysa resmi 5 saniyede bitir yoksa 2 dakikanın sonuna kadar o effekt attığın resim rendera dahil olur. Umarım anlatabilmişimdir.

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bi tüyoda benden projende çalışırken mesela bir resme effekt attın bu resmin effekti 5 saniye sürüyorsa çalışmanda diyelim 2 dakikaysa resmi 5 saniyede bitir yoksa 2 dakikanın sonuna kadar o effekt attığın resim rendera dahil olur. Umarım anlatabilmişimdir.

tamda aradığım cevapdı şu anki durumuma uygun
teşekkürler.

Paint

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Pc bileşenleri yetersiz program gereksinimi hariç iyi bir performans için çok sayıda köprüsü olan işlemci Mhz yüksek ram iyi bir ekran kartı sorunlarını çözer sinir krizleri yaşamazsın

Özbek DOYGUN

♾️Grafik Gurusu♾️
çok teşekürler arkadaşlar
bilgisayarı değiştirdim sonunda