Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

renk skalası

ahmetkara

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler paylaşımlarınız devamı dileğiyle

Mehmet28

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Film montajı yaptığım dönemlerde böyle bir skala kullanıyordum.
Ctp nin gelişi ile birlikte baskı ustalarımızın tercihleride değişti.Ve işin etek tarafına konulan bu skalanın baskıda boya topladığını söylerek kullanmamamı,
eski film montajında olan skalalarıda kalıpta silmemi istediler.Görüşleriniz nelerdir acaba?

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Film montajı yaptığım dönemlerde böyle bir skala kullanıyordum.
Ctp nin gelişi ile birlikte baskı ustalarımızın tercihleride değişti.Ve işin etek tarafına konulan bu skalanın baskıda boya topladığını söylerek kullanmamamı,
eski film montajında olan skalalarıda kalıpta silmemi istediler.Görüşleriniz nelerdir acaba?

Boya toplamak konusu enteresan geldi... Bu skalanın yapısı sayesinde renklerin baskıda nasıl çıktığı ve hangi oranda baskıda yer aldığı daha net oluyormuş, ben ustamın yalancısıyım... Çünkü çizerken onun isteğine göre hareket ettim... Nitekim haksız olduğunu da düşünmüyorum çünkü içinde renkler ve tramları eşit miktarda dağıtacak şekilde bir çizim yaptım. CTP'de daha önce çalışmadım ama, bu da ayrı bir konu. Aslında CTP skala gerektirmiyor bile olabilir, çünkü makineden direk baskıya geçiyor diye biliyorum. Teşekkür ederim, ilginiz için. Bence CTP ağırlıklı çalışanlar bu konuyu ustalarına sorsunlar... Burada da bilgi verilirse çok güzel olur.

hazar ofset

🌱Yeni Üye🌱
paylaşım için teşekkürler sadece c nin küçük tramlarını unutmuşsunuz çok güzel olmuş
ctp kalıp içinde cross olmak zorunda ne kadar makine pozlama ve banyo olmadan kalıbı alsada oturtmalar için ve boya ayarları için şart tekrar teşekkür bende kullanıyorum birşey daha olursa daha şık olur yuvarlak tramı unutmuşsunuz onu da koyarsanız muhteşem olacak

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
paylaşım için teşekkürler sadece c nin küçük tramlarını unutmuşsunuz çok güzel olmuş
ctp kalıp içinde cross olmak zorunda ne kadar makine pozlama ve banyo olmadan kalıbı alsada oturtmalar için ve boya ayarları için şart tekrar teşekkür bende kullanıyorum birşey daha olursa daha şık olur yuvarlak tramı unutmuşsunuz onu da koyarsanız muhteşem olacak

Peki yeniden yükleme yapacağım :) Eksikliği fark ettiğiniz için teşekkürler de, C'nin tramları var?

tramhz3.jpg

Son düzenleme:

salvation

🌱Yeni Üye🌱
Eline sağlık güzel olmuş. Benimde uzun zamandır kullandığım bir scala var işinize yarar diye düşünüyorum bu scalayı hem web baskı hem ofsete kullanıyorum herkez memnun.

etekbarqb3.gif

RapidShare: Easy Filehosting

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
baskı makinalarınada öğretmek lazım bunları tşkler...

EmreAYD1N

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Link kulanılamıyor tekrar yüklerseniz çok sevineceğim şimdiden teşekkürler.

CMYK44

🌱Yeni Üye🌱
Renk bandındaki slur yazısı neyi ifade ediyor?

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Slur lekeyi ifade ediyor olabilir. Çok zaman geçti bu skalanın üzerinden; elime bir örnek verilmişti oradan çizmiştim. Elimde de yok korkarım :)