Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

renk uyumunda yardım

gulsuna

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba arkadaşlar hazırladığım işlerde renk uymsuzluğu yaşıyorum bu sorunu gidermek için bana yardımcı olursanız çok sevinirim daha önce bir renge tıkladığımda ona uyan renkleri gösteren bir şeyler bulmuştum fakat şuan bulamıyorum

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Forumda araştırma yaparsanız bulabileceksiniz.
Birde sanırım şunlar işinizi görür.
ColorImpact - Color Scheme Designer programını kullanabilirsiniz.
veya
ColorMatch.dk sitesini incelenemenizi tavsiye ederim.
----
[ws] Color Scheme Generator 2
Color scheme

Kolay gelsin.

gulsuna

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim arkadaşlar

sercan001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
color impactte cmyk kodlarını nasıl görücez peki
onu ayarlayamadım

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
gulsuna arkadaşım,aslına bakarsan renk uyumu konuusnda hiçbir yardım alamazsın ve istediğin amaca bu şekilde ulaşamazsın.renk işi tamamen göz işidir.bunun bir kitabı yada kilit bir noktası yoktur.Renk uyumunda problemlerin varsa bu işte yeni olduğun anlamına gelir.Zamanla yapılan diğer çalışmalrı inceledikçe (kaliteli çalışmaları) ister istemez gözlerin kendini geliştirecek.Ve zaman içinde renk kullanımında seçiciliğin değişecek.Yani bu deneyimle alakalı bir şeydir. 2 yıl önce bende bu sorunun cevabını arıyodum ama bu işin ehli adamları bana böyle söylerlerdi.Ve gerçekten haklılarmış.Tabi şuan renk konusunda piskopatım demiyorum ama 2 yıl önceki halimle şuanki halim arasındaki farkıda bariz görebiliyorum ve gösterebiliyorum.Tek yapman gereken kaliteli çalışmaları incelemek! başka bir şey değil.Başarılar sana...

selen akdeniz

🌱Yeni Üye🌱
selam; sana ancak akıl vermiş gibi yardım edebilrim :)
renk uyumu tamamen senin göz zevkine bağlı birşey sıcak soğuk renkleri yani zıt ve karşıt renkleri bir arda kullan illaki tonlama yapmak zorunda değilsin bide yaptığın işi anlatacak renkler kullanmak sana yardımcı olabilir
çok basit örnek ilaç tanıtımında ilacın rengini kutuya yansıtabilir veya kutuyla broşür arasında devamlılığı sağlayacak renk tonlamalarıyla devam ettirebilirsin böylece renklerin akışkanlığını takip etmeye başlayacaksın
kolay gelsin

serap anıl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Forumdaki bilgiler yeterli gelmediyse, size
kuler sitesini tavsiye ederim. Burada CMYK VE RGB değerlerinide görebilirsiniz. Ama sonuç olarak bunlar sadece destektir, üstteki 2 arkadaşımın tavsiyelerine ben de katılıyorum.