Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

renkli fotoğrafları tek renge çevirip t-shirte basmaya hazır hale getirmek

akorkmaz10

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar, görsellerdeki gibi asılları renkli olan fotoğrafları tek renge çevirip sonrasında t-shirte basmaya hazır hale getirmek için photoshopta hangi yöntemi uygulamam gerekiyor?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler... Herkese hayırlı ramazanlar...

55697017.jpg

25617541.jpg

24688157.jpg

63395372.jpg

57983264.jpg

leod

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Görselleri photoshopta açıp, image-adjustment-black and white ile siyah beyaza çevirebilirsiniz, ya da yine image-adjustment-hue saturation bölümünde farklı renkleri deneyebilirsiniz. burda da yine tek renk olur. boyutları konusunda bişey diyemeyeceğim yalnız:) tişört baskılarında uygulanan tekniği bilmiyorum çünkü.

sinyora

🌱Yeni Üye🌱
serigrafi baskıda nasıl uygulanıyor bu resimler
yanlızca rengi değiştirmek yeterli olmuyor çünkü

ofsetrek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.digilinetarsus.com
serigrafi baskıda nasıl uygulanıyor bu resimler
yanlızca rengi değiştirmek yeterli olmuyor çünkü

Serigraf baskı için öncelikle film ya da aydınger çıkışı almanız gerekiyor.
Aydıngere ters değilde düz baskı alacaksınız. Sonrasında kalıba çekilip kumaşa baskı yapılıyor zaten.

akorkmaz10

🌱Yeni Üye🌱
Görselleri photoshopta açıp, image-adjustment-black and white ile siyah beyaza çevirebilirsiniz, ya da yine image-adjustment-hue saturation bölümünde farklı renkleri deneyebilirsiniz. burda da yine tek renk olur. boyutları konusunda bişey diyemeyeceğim yalnız:) tişört baskılarında uygulanan tekniği bilmiyorum çünkü.

Merhaba, anlattıklarınızı buraya kadar biliyorum. Benim asıl öğrenmek istediğim görsellerdeki orijinalliği çok fazla bozmadan nasıl halftone tram efekti uygulayabilirim?

leod

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Anladım ,halftone efekti daha çok grafik programlarında yapılıyor bildiğim kadarıyla. Corel draw'ı kullanabilirsiniz bunun için. Photoshopta ise filter-sketch-halftone patterns ya da filter-texture-patchwork işinize yarar sanırım.

akorkmaz10

🌱Yeni Üye🌱
Anladım ,halftone efekti daha çok grafik programlarında yapılıyor bildiğim kadarıyla. Corel draw'ı kullanabilirsiniz bunun için. Photoshopta ise filter-sketch-halftone patterns ya da filter-texture-patchwork işinize yarar sanırım.

İlginize teşekkür ederim. Önerilerinizi deneyeceğim.