Biraz daha çalışmayla daha iyi şeyler çıkacağına eminim. Ebru'ya logo konusunda hem katılıyor hem de katılmıyorum. Eğer firma logo istediyse bu size aitse biraz daha çalışmanız gerekiyor. Yok istemedilerse logo yapma gibi bir şeye gerek yok. Ancak durum ne olursa olsun farklı çalışmalar daha iyi olabilir. Mesala bu biraz dağınık görünüyor. Bu dağınıklığa rağmen fazlaca boş da görünüyor. Göz doldurmayı başaracak yeni çalışmalarınız. Ben eminim iyi çalışmalar.
Bahsettiğim boşluk öyle boşluk değil. Göz doldurmuyor anlamındaydı. Yoksa kartın üzerinde sadece bir isim yazmayla bile göz doldurulabilinir.
tş ederim haklısın dikkate alıcam
kanımca pek içacıcı olmamış arkadaşım
bence biraz daha çalışmalısın
hayal ürünü sanırım çalışmanız
bence bir logo çalışın önce
daha sonrada kartvizit düzenlemesi
bu arada firma ismi rensan diye
renkli çalışmanıza gerek yok
saygılarımla...
önemli birşeyi unuttum bu kart 5 dakika içinde yapılmış bir kart
önemli birşey daha unutmuşsun o da grafikerliğin bu kadar ucuz ve basit olmadığını
arkadaşım çok kırıcı bir yapın var galiba bu kadar ağır konuşmana gerek yoktu ben grafikerliği basite falan almıyorum bir çalışma yaptım sizinle paylaşmam suç mu gönderdim beğenmiye bilirsin gayet normal zevklerle renkler tartışılmaz bende bir başkasının yaptığı çalışmayı bğenmedim ama asla senin gibi yorum yapmadım madem beğenmedini varsayalım diyebilirsin arkadaşım şöle yapsan daha iyi olur yada böyle yapsan daha iyi olur diyebilirdin biraz daha olumlu düşünmekte yarar var saygılar...
dikkat ederseniz ben çalışmanıza yorum yapmadım iyi yada kötü olmuş bu çokta önemli değil sadece 5dk da yapılan bir ajans kartvizitinin işinize olan saygısızlığınızı gösterdiğini ve bu işin artık yerlerde sürünmeye başladığını belirtmek istedim