Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Repair

resulay

🌱Yeni Üye🌱
valla üye olduğumdan beri ilkdefa bi yorum yapıcam... hani gerçekten bu işte çok kırıcı oldugumu biliyorum... güzele de çirkine de istenildikten sonra bahane bulmak kolaydır. çalışmayla ilgili söylemek istediklerim...
1- tipografik çalışma olmasına ragmen fontlar uyumsuz. hatta yapılmış tasarım ile alakası yok diyebilirim.
2- tipografik çalışmada bir ya da bir kaç imaj kullanılıyorsa bu imajlarlarda ilk bakışta farkedilmeli.
ama genel olarak orta seviyelerde bi çalışma diyebilirim.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
valla üye olduğumdan beri ilkdefa bi yorum yapıcam... hani gerçekten bu işte çok kırıcı oldugumu biliyorum... güzele de çirkine de istenildikten sonra bahane bulmak kolaydır. çalışmayla ilgili söylemek istediklerim...
1- tipografik çalışma olmasına ragmen fontlar uyumsuz. hatta yapılmış tasarım ile alakası yok diyebilirim.
2- tipografik çalışmada bir ya da bir kaç imaj kullanılıyorsa bu imajlarlarda ilk bakışta farkedilmeli.
ama genel olarak orta seviyelerde bi çalışma diyebilirim.

İlk yorumunuzu bana yaptığınız için çok şanslıyım, size layık bir çalışma yapamadım , kusuruma bakmayın.Eleştiri için teşekkürler.

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bunlar gerçekten çok sağlam çalışmalar.. Renk geçişleri kontras ayarları ve resimde çok uyumlu, oldukça ilginç ve gerçekten güzel olmuş...

Başarılar.. :)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim Sayın respot...Sizede başarılar dilerim.