Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resim arka plan ayarlama

Emre Y.

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba. İllustrator ı çalışmaya yeni başladım sayılır. arkadaşımın sitesi için bir logo hazırlamaya çalışıyorum. logonun içinde internetten bulduğum 2 tane de resim var ancak logoyu beyaz dışında bir zemin üzerine koyunca resimlerin etrafı beyaz kalıyor. yani nasıl ki resmi seçtiğimizde o resmi bir dikdörtgen içine alıyor, beyaz dışında bir zeminde de dikdörtgenin beyaz kısımları kalıyor. internette ve site de sorunla ilgili araştırma yaptım ama açıkçası nasıl aratacağımı da tam olarak bilemediğim için de bulamamış olabilirim:smile:. yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer konular

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sorunuzu soyle anlayabilirmiyim
Resmi logonun icine yerlestirmek istiyorum. Fazlaliklar ucsun.
Eger sorunuz bu sekildeyse, cevabim hazir.
Fotograf ve logonuzu secin, sag tusa basin gelen menuden Make Cliping Mask secenegini secin

Emre Y.

🌱Yeni Üye🌱
tam olarak öyle değil
dfafy.jpg

bu şekilde oluyor demek istediğim. dediğinizi yapınca da "the top selected object must be a path, a compound shape, a text object or a group of those" diyor. yapmak istediğim o beyazlıkları yok etmek.

Emre Y.

🌱Yeni Üye🌱
Sorunumu hallettim. PS ta kestim arka taraftaki beyazlıkları lasso tool ile sorun kalmadı:).

Not: iki mesaj altalta oldu ama edit butonunu bulamadım bir türlü :blush:
Not2: Bu mesajda düzelt butonu çıktı ama diğer mesajlarda çıkmıyor. neyse artık:).