Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resim boyutlandırma

cokhosh

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben party tasarım ve organizasyon işiyle ilgileniyorum. Bu işte yeni sayıldığım için, tasarımları hazırlıyorum ama ölçüleriyle birlikte basıma hazır hale getirmeyi de öğrenmek istiyorum. Örneğin bir stickerı 5x5 (cm olarak) ölçüsüne getirmem gerekiyor. Bana yol gösterirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben party tasarım ve organizasyon işiyle ilgileniyorum. Bu işte yeni sayıldığım için, tasarımları hazırlıyorum ama ölçüleriyle birlikte basıma hazır hale getirmeyi de öğrenmek istiyorum. Örneğin bir stickerı 5x5 (cm olarak) ölçüsüne getirmem gerekiyor. Bana yol gösterirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Sayın sanat yönetmeni arkadaşım hoşgeldiniz. Tasarım hazırladığınız programında ilk adım ebat vermektir. Daha tasarıma başlarken ebat belirtmeniz gerekir.

cokhosh

🌱Yeni Üye🌱
Sayın sanat yönetmeni arkadaşım hoşgeldiniz. Tasarım hazırladığınız programında ilk adım ebat vermektir. Daha tasarıma başlarken ebat belirtmeniz gerekir.
hoşbulduk
şöyle söyleyeyim. 5x5 ölçüleri üzerinde tasarım yapmak oldukça zor. öncelikle daha büyük ebatlarda çalışıyorum. daha sonra basıma hazırlanırken ebatlar küçültülüyor.

remedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
5x5 fevkalade yeterli bir ölçü, içine dünyayı sığdırırsın, kutuplardaki penguenin ağzındaki balığı bile görürsün. Çözünürlüğü yüksek tutun ya da vektörel çalışın. Olmadı internette boyut küçülten online sitelere yükleyin küçültsünler. Ancak 72 dpi tasarıma başlamışsanız ve dış mekan işi değil ise mutlaka 300 dpi ile çalışın.