Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resim deki clipart lazım...

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar resimdeki aşçı ve sarmaşık clipartı lazım elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim bulamazsak mecbur çizeceğiz artık.

tarama0001h.jpg

Benzer konular

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
çok zor birşey değil ki. aryana kadar çizebilirsin bence. hele ki üzerinden çizersen muhtemelen 1 saate bitirirsin. bulmak çok daha uzun ve zor gibi geliyor bana.

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok zor birşey değil ki. aryana kadar çizebilirsin bence. hele ki üzerinden çizersen muhtemelen 1 saate bitirirsin. bulmak çok daha uzun ve zor gibi geliyor bana.

evet haklısın çizilmeyecek bişe değill farkındayım matbaalar için kutu tasarımları yapıyorum ben bir kutu geldi elime aynısını kopyalaman gerek çok fazla işi var tasarımı yapan çeşit çeşit font kullanmış tanıdık fontlar da değil başladım fontları çiziyorum şimdi diğer işler bitene kadar bula bilirsem işim biraz daha çabuk bitmiş olur o zamana kadar bulunmazsa çizeceğim mecbur. 1 sattende erken biter :):tongueout: ilgin için tşk ederim.

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
kusura bakma maalesef olmadığı için sadece bir çıkış yolu :)

bu arada fontlar için what the font'u denedin mi?

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
kusura bakma maalesef olmadığı için sadece bir çıkış yolu :)

bu arada fontlar için what the font'u denedin mi?

ne denek arkadaşım yardım etmek için konuya bakman bile büyük incelik tşk.

font aramak için hiç uğraşmıyorum saten yıllardır bir font tecrübemiz oldu eğer font tanıdık değilse hemen çiziyorum saten el alıştı font çizmeye sorun olmuyor. bu arada bizim msn üzerinden yardım toplugumuz var 3 5 arkadaş yine burda tanıştık hep isterersen ekle bir birimize çok faydamız olur umutbilgisayartarsus et hot...