Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok zor birşey değil ki. aryana kadar çizebilirsin bence. hele ki üzerinden çizersen muhtemelen 1 saate bitirirsin. bulmak çok daha uzun ve zor gibi geliyor bana.
çok zor birşey değil ki. aryana kadar çizebilirsin bence. hele ki üzerinden çizersen muhtemelen 1 saate bitirirsin. bulmak çok daha uzun ve zor gibi geliyor bana.
evet haklısın çizilmeyecek bişe değill farkındayım matbaalar için kutu tasarımları yapıyorum ben bir kutu geldi elime aynısını kopyalaman gerek çok fazla işi var tasarımı yapan çeşit çeşit font kullanmış tanıdık fontlar da değil başladım fontları çiziyorum şimdi diğer işler bitene kadar bula bilirsem işim biraz daha çabuk bitmiş olur o zamana kadar bulunmazsa çizeceğim mecbur. 1 sattende erken biter :tongueout: ilgin için tşk ederim.
ne denek arkadaşım yardım etmek için konuya bakman bile büyük incelik tşk.
font aramak için hiç uğraşmıyorum saten yıllardır bir font tecrübemiz oldu eğer font tanıdık değilse hemen çiziyorum saten el alıştı font çizmeye sorun olmuyor. bu arada bizim msn üzerinden yardım toplugumuz var 3 5 arkadaş yine burda tanıştık hep isterersen ekle bir birimize çok faydamız olur umutbilgisayartarsus et hot...