Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resim hakkında bi eğitimim yok bir bakın nasıllar

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben iki ay el cizimi dersi aldım ama bi işe yaramıyor :) yaratıcılık önemli arkadasım bence geliştir kendini emegine saglık

medo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şu espri konusunu hala anlamış değilim iki konuda da başlık aynı ????

piyanistalp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaş haklı bencede madem kafana koydun fakültesine gideceğim diyorsun bu işe en başından başlamalısın kutu çizerek el çizerek obje çizerek sen şuanda kendini dahada kötüye itiyorsun bence çünkü bu çizimler ezber ve elin bu çizgilere alışırsa kurtulamazsın en basından başla güzel kardeşim eğerki gerçekten istiyorsan yaparsın sana yorum yapanların ilk çizimleride bu şekildeydi ve ilerleterek sistemli çalışarak okula girdiler veya istedikleri yerlere gelebildiler başarılar...kutu obje ve el çizimlerini bekliyorz ...

art_design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayet güzeller, kötü çalışmalar da gördüm... 2 hafta desen ve perspektif kursu alırsan, bu forumda desenlerini sunan bazı arkadaşların seviyesine çıkabilirsin... Çalışmalarını aksatma, gördüğün herşeyi çizmeye çalış (GÖRDÜĞÜN ! BAKTIĞIN DEĞİL)...

almigo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence çizim anlamında pek iyi değilsin ama bu işe hevesini, heyecanını zaten kağıtlara dökmüşsün belli oluyor en azından ben gördüm.Bence neslere bakışını değiştirmelisin farklı farklı resimler çizmeye gayret et.

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bunları karikatür formunda bile zore kullanırsın arkadaşım...

moon.light_19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm

selamlar oncelıkle kendimi tanıtayım 4 yıl guzel sanatlar lisesinde 2 yıldırda resim öğr okuyorum. umudunu asla yitirme inanırmısın ben bir armut dahi cizemiyorudum ama azimle bu işe dört elle sarıldım önce bu işi sev daha sonra bol bol eskiz yap eline bir defter al cık dısarı gordugunu cizmeye calıs ama profesyonel yardım sart bence bolbol desen ciz çizdeikce elin acılır ezberden calısma bak gör çiz iyi incele daha acemi oldugun için detaya girme portre senin için cok erken adım adım git yararını goreceksin şimdiden iyi şanslar:peace1:

asyabayar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaş haklı bencede madem kafana koydun fakültesine gideceğim diyorsun bu işe en başından başlamalısın kutu çizerek el çizerek obje çizerek sen şuanda kendini dahada kötüye itiyorsun bence çünkü bu çizimler ezber ve elin bu çizgilere alışırsa kurtulamazsın en basından başla güzel kardeşim eğerki gerçekten istiyorsan yaparsın sana yorum yapanların ilk çizimleride bu şekildeydi ve ilerleterek sistemli çalışarak okula girdiler veya istedikleri yerlere gelebildiler başarılar...kutu obje ve el çizimlerini bekliyorz ...

arkadasima katiliyorum obje ciz bol bol önce bilegini kirman lazim, azimini yitirme sakin hepimiz böyleydik calismaya devam

karayel19

🌱Yeni Üye🌱
şimdilik hobi ama bende biliyorum çok çalışmam lazım fırsat buldukça resimle ilgili sanata dair birşeyler okumaya çalışıyorum.resimlerimde bir şey dikkatimi çekti benim ruh halim ne ise tam olarak onu yansıtıyorlar.bu hoşuma gidiyor anatomi uygun olmasada (ağzı burnu yamukta olsa da) yinede bana iç çekrirtiyorlar.üniversitede okuyabilmem için bunları düzeltmem lazım anlıcanız hem çok çalışmam lazım hemde resimde uyguladığım bazı espirileri kaçırmamam lazım allah yardımcım olsun :)

karayel19

🌱Yeni Üye🌱
hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim.çok yakında daha ileri gittiğimi göreceksiniz.