Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resim kalitesiyle ilgili

SuskunYolcu

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar.

Vermiş olduğum resimi kaliteli olarak yapmak istiyorum. Bu konu ile ilgili yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Psd olarak atabilirseniz çok memmnun olurum.

Aynı zamanda resim kalitesini artırma ile ilgili tüyolar verebilecek üstadlarım var ise onlarada teşekkürü borç bilirim.

Not: Renk olayı siyah olarak kalacak.

Selametle.

sahlanancopy.jpg

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu resim zaten orijinalinden trace edilmiş. Hatta, birbirinden birkaç defa trace edilerek kullanılmış.. (Tabiri caizse; suyunun suyu..)

Şimdi siz bunu bir defa daha trace ederek, vektörel hale getirebilirsiniz, ancak kalitesi daha da düşer.. (Suyunun, ....., suyunun suyu..)

Resmin bu duruma gelinceye kadar uğradığı kayıplardan dolayı, programların sunduğu "şipşak" çözümlerin işe yaramayacağını düşünüyorum.

Ya resmin orijinalini bulup, ona göre bir çözüm üretilebilir. Veya, gerçekten "eli kalem tutan" bir usta tarafından "tamir" edilebilir.

Benzer bir sorunun, müşteri isteği üzerine kartvizitten logo "araklanarak" tabela yapımı sırasında yaşandığına şahit olmuştum. Maalesef o tabela, Eskişehir'de halâ ucube bir logo (!) ile duruyor.

SuskunYolcu

🌱Yeni Üye🌱
Hocam orijinal dosyasını bulamadığım için nette olanlardan kesinti yaparak koydum zaten. Ama yinede bir yolunu bilen üstadlar var ise yardımcı olabilirler diye düşündüm. Yorumunuz için çok teşekkürler.