Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resim Onarmak Acil (Ücretli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x_graphdesign_x

🌱Yeni Üye🌱
:S

Nasıl onarmayı düşündüğünüzü açıklarsanız sevinirim. Veri kaybı ve dosya aktarım hatasından kaynaklı bir dosyayı nasıl onarmayı düşünüyorsunuz?

evet arkdaşım sana ktılıyorum veri kybının bi çözümü olmadığını biliyorum veri bir yerden bir yere aktarılırken gerçkleşen bir veri kaybı sihirbaz olmak lazım bnce gerisini tamamlayabilek için:)

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Resimleri yarın Eminönü köprüsünün altına getir,beni orada sor herkese,laz ali diye..
Kime sorsan bana getirirler seni.
Ama sakın polise haber verme,yoksa resimleri atarım denize :D
Böyle bir hikayenin içinde bile durmuyor be senin resmler,

Ne diyeyim,bol şanslar...

Ka0s

🌱Yeni Üye🌱
Hepiniz çok eminsiniz demi tebrikler şuan bi arkadaşla anlaştım ve yapıyo bana gösterdi tamam dedim olmuş dahada düzeltmeye çalışıyor. Hepiniz okadar aceleci ve incelemeden bakıyorsunuz ki olaya. Neyse boşverin 2 resim düzelince arkadaşın ismini açıklayacağım yaptığı resimleride koyacağım.Bundan sonra inş önyargı ile yaklaşmassınız bu tür olaylara.

Yapılan yorumlar: Shirbaz olmak lazım ,Saçma Sapan Bi Hikaye, İmkansız,Onarabilene Bi 50 tL de benden.

Ve gelen özel mesajların içinden birtanesi hocam resimleri inceledim elimden geleni yaparım msn adresimi ekliyebilirminiz. Sonuç: Başarılı :D

Selametle...

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
Hepiniz çok eminsiniz demi tebrikler şuan bi arkadaşla anlaştım ve yapıyo bana gösterdi tamam dedim olmuş dahada düzeltmeye çalışıyor. Hepiniz okadar aceleci ve incelemeden bakıyorsunuz ki olaya. Neyse boşverin 2 resim düzelince arkadaşın ismini açıklayacağım yaptığı resimleride koyacağım.Bundan sonra inş önyargı ile yaklaşmassınız bu tür olaylara.

Yapılan yorumlar: Shirbaz olmak lazım ,Saçma Sapan Bi Hikaye, İmkansız,Onarabilene Bi 50 tL de benden.

Ve gelen özel mesajların içinden birtanesi hocam resimleri inceledim elimden geleni yaparım msn adresimi ekliyebilirminiz. Sonuç: Başarılı :D

Selametle...

Ozaman bitmiş halini de göster :D

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
firarda arkadaşa katılıyorum mümkünse gösterebilirmisin
bir yorumda ben ekleyeyim elinde a5'i a4 yapamassın yarısı saten yok :D

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Selametle...

Bitmiş halini görmek için sabırsızlanıyorum...Üstelik 50tl...iğne ile kuyu kazmaya benzese de sonuç başarıysa saygı duyarım...

ilqnur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben tahmin edebiliyorum ekleme ile devam etmiştir yapan arkadaş ama tabiki orjinal gibi durmayacaktır. Şöyle de açıklanabilir google dan bulduğunuz 72 dpi lik bir resmi koca bir afiş tasarımında kullanıp baskıya göndermek gibi. Sonuçta tabiki basılacaktır ama hiç iyi bir sonuç çıkmayacaktır ortaya..

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
Onarılamaz ama uydurulur... Yani "uyduruk" olur...

İlan sahibi arkadaşı, sonuç aldığını, iddia ile bahsettiği resmi, buraya göndererek açıklama yapmaya davet ediyorum. Uyduruk mu olmuş, gerçeğinin tıpkısının aynısı mı olmuş, bilelim biz de... Nasıl yapılmışsa, anlayalım, inceleyelim, feyz alalım. Morarmamız gerekiyorsa, moraralım... Millet çatlayacak yoksa... :)

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc

Selametle...

adam zaten örnek resim vermiş.

Onarıldığından bahsettiği, BAŞARILI resmi görmek istiyoruz, Sayın "road runner"...

hcoskun

🌱Yeni Üye🌱
Ben bile merak ettim, biten Resimleri.. Hadi hayirlisi

bengu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sabırla bekliyorum onarılan resimleri... yapan arkadaşı da çok merak ediyorum... ama asıl merak ettiğim şey bu resim onarma işinin gerçek olup olmadığı...ama herkes başarısız ilan ediliyorsa o zaman bunun bi karşılığı olmalı, bekliyoruz...

x_graphdesign_x

🌱Yeni Üye🌱
hayal gücü çok kuvvetli bir arkadaş olmalı bnce yapabilmesi için :) çünkü tamamen resmn geri kalanını çizmesi lazım oturtabilmesi içinde baya uğraş ister ama bu verilen ücretede onunla uğraşmaya deymez bnce ama umarım yapabilmişlerdir :) bnde merak ediyorum bnde resim çiziyorum fakt öle resim hiç tammlamadım yani :)

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
ress.jpg

Resmin sadece yarısında değil, sağlam gibi görünen öteki yarısında da sorunlar var... İşaretlediğim yerlere dikkat ederseniz, bir takım başka resim parçalarının da bu resim üstüne binmiş olduğunu fark edebilirsiniz. Bu parçaların nereye ait olduğunu bilmek, ona göre onarım yapmak, deliye pösteki saydırmaktan beter...

Baştan beri, örnek ve orijinal resmin neden bu kadar küçük verildiğini merak ediyorum. Bu durum, biraz şüphe çekici açıkçası...

Burada, açık bir suçlama var ve bu suçlamanın ispatı gerekiyor. Eğer bu arkadaş, iddiasını da ispatlayamazsa, bütün üyelerden özür dilemeli...

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Heyecanlandım yazıları okuyunca :) gerçekten nasıl onarıldı acaba. Bir de bu resmin çözünürlüğü yok ki. Her halde -zaten bozuk pixeller- uydurma yoluna gidilmiştir.

murattanhu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
blog.murattanhu.com
ben de bu diyalogların sonu nereye varacak çok merak ediyorum. amaç, çözüm üretebilmek mi, yoksa başka bişey mi.... pek anlayamadım aslında :)

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
ben de bu diyalogların sonu nereye varacak çok merak ediyorum. amaç, çözüm üretebilmek mi, yoksa başka bişey mi.... pek anlayamadım aslında :)

Burada üretilecek bir çözüm yok ki aslında... İlânı veren arkadaşın açıklamasını bekliyoruz hepimiz... Zira burada (Belki beni doğrudan değil ama), tecrübelerine dayanarak "Bu resim onarılamaz" diyen herkesi suçladı. Allah aşkına verilen resme bakın! Minnacık, çalışmak için büyütünce, piksel piksel, lime lime olan bir resim, nasıl onarılır? Aynı parçaları bulup, resmi nereden tamamlayacaksın? Benzer bir ortamda çekilmiş resimlerin elde olması gerek veya aynı ortamda çekilmiş başka resimler elde sağlam olarak bulunmalı ki, onlardan parçalar alıp düzeltebilesin. Oysa, hiç bir ipucu bulunmayan bir resim verilip bunun düzeltilmesi isteniyor. Photoshop'un stamp aracıyla, bir yere kadar gider, kalırsın. Resmen dalga geçilip geçilmediğini merak ediyoruz elbette. Ortaya, "bir arkadaş bunu yaptı, başarılı da oldu" iddiasını atıp, çekildi. Cevap yok! Nedir, ne yapmaya çalışıyor, belli değil.

Bence forum yöneticileri, buradaki iş ilânlarına daha ciddiyet getirecek bir düzenlemeye âcilen gitmeli.

Son düzenleme:

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buka-limon.deviantart.com
Bence forum yöneticileri, buradaki iş ilânlarına daha ciddiyet getirecek bir düzenlemeye âcilen gitmeli.
Kesinlikle katılıyorum. Son zamanlarda çıkan abuk sabuk ilanlar bir yana 2007'den beri duran ilanlar var. (İlanı veren üye aynı tarihten beri giriş yapmamış, o da ayrı husus) Ve hala bu ilanlara cevap yazanlar var.

bengu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya onarılan resim çıksın ya da tüm bu insanlardan özür dilensin...böyle saçmalık olamaz

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya onarılan resim çıksın ya da tüm bu insanlardan özür dilensin...böyle saçmalık olamaz

Katılıyorum. Burada o kadar insan var bu meslekle uğraşan. "Siz beceremediniz, ama yapılabiliyormuş" tanısı koyuldu. Hepimize saygısızlıktır bu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...