Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resimdeki Çizği Film Efectinin Yapılımı

ESAONE

🌱Yeni Üye🌱
Akbank reklamının bir videosunda gördüm bu effecti nasıl yapabilirim.
Bu Derecede Çizği Film Effecti

ESAONE

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler kardeşde bu ingilizce birşey anlamadım doğrusu :) Türkçe olanı varmı elinde yada anlatırmısın sen?

grafikher

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu kadarda kolaya kaçmayalım ; ben yol gösterdim ama yolda seni sırtımda taşımamı bekleme ; kendi ayakların üzerine basıp ; yürümelisin :p

fromdarkness

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar
ben cs3 yükledim pcme ve boş vakitlerimde uğraşarak öğrenmek istiyorum. internetten kaynak vs. arastırıyorum fakat bu konu cok ilgimi cekti. bende bu akbank reklamındaki gibi fotoğraflar yapmayı cok isterim o verdiginiz siteyide inceledim fakat benim programımda olmayan butonlar var sanki mesela pencili toollarımda bulamadım :) onları nasıl acabilirim? bide bu verdiginiz sitede cs5 kullanılıyo galiba orda yazanları cs3 te de uygulayabilirmiyim?

fromdarkness

🌱Yeni Üye🌱
cs5 portable indirdim. baya aradım internettede araştırdım ama bende pencil tool yok neden acaba nasıl açabilirim? N ye basıncada hiçbirşey olmuyor :S yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar?

acaba bu linkteki program adobe illisturature diye ayrı bi programmı ? cs5 le cs3 le yapılamazmı ? kafam cok karıstı iyimi :)

Son düzenleme:

grafikher

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet ; Adobe Illustrator ayrı bir program :) cs5 master da var .

grafikher

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
san1.jpg

Fireworks ile bu kadar oluyore :p

Son düzenleme:

Dark Water

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ufak bir ayrıntı.. lınkte verilen ders ıllıstrator programı kullanılmış, photoshop değil