Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resimdeki efekti neyle/nasıl verebilirim ? Yardım..

www2

🌱Yeni Üye🌱
Bu resimdeki efetki Photoshop yada Dreamweaverle nası vereblirim? Photoshop bilgim az çok var ama dream. hiç yok . Çeşitli çizgi karakteri yapımı gibicesinden makaleler okudum ama hiçbirisi olmadı.Bi yardım edermisiniz videolu yada fotograflı anlatırsanız bi ömür duacı olurum.. birde pcde ps cs3 ve dream cs5 yükledim..

İstediğim şekilde tam alttaki resim.hatlar çok yumuşak.ve tatlı bi efekt var

Resim :
Bzf11092.jpg

Heretix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım yeni olduğun gerçekten belli . Önce bi araştırma yap Dw ne işe yarıyor diye. Bunu Photoshopla yaparsın ama bayağı uzun süren bir çalışma olur...

www2

🌱Yeni Üye🌱
başka bir konuda(3 4 ay önce sormuştum) illusator gibi bişey olduğunu ve photoshopla yapılamayacağını söyledi.yapılsa bile bu görüntüyü vermeyeceğini söyledi bi arkadaş.ya dw yada corel gibi program tavsiye etti ancak kullanmayı bilmiyorum. hangi program yaparsa onu kurabilrm.ben nasıl yapıldığını sordum.videolu yada fotograflı anlatacak olan çıkarsa teşekkür ederim şimdiden.

Heretix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tavsiye yanlış verilmiş. Dreamweaver site design ve site dilleri tabanlı bir programdır. Ne yazıkki grafik yönü gelişmemiştir. İllustrator de bunu yapmak 1 -2 gününü alır, Photoshop da kısa sürer .

Bunun gibi birşey buldum

Yine Hiç 1 Yerde Rastlayamıyacagınız Güzel Bir Çalışma Çizgi Film Sevenlerin İşine Cok Yarar.
1) kendimize çizgi film gibi gorunecek tarzdan yapacagımız resmimizi seçiyoruz ben alttakini seçtim.
12eb7.jpg

2) daha sonra Filter > Blur Guassian Blur Effectimizi radius değeri 3 olacak şekilde ayarlıyoruz. aşagıdaki resimdeki gibi.
28af.jpg

3) Sonra Edit > Fade Guassian bLur menumuze geliyoruz. örnek aşagıdaki gibi.
38ce.jpg

4) Bu bolumde aşagıdaki Darken ayarını seçiyoruz. örnek:
49ma.jpg

5) Resmimiz tamamlanmış oluyor. örnek
racon25rk.jpg

Alıntıdır ;)

İstediğin sonucu elde edemediysen birazdaha kurcala ;)

www2

🌱Yeni Üye🌱
evet hocam bunuda görmüştüm ancak bu afiş değilde resimlerde tam elde edemedim sonucu.saolun yinede ama varsa başka öneri alabilirim diğer arkadaşlardan

Heretix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Rica ederim ancak bunu bil ki bu resim illustratorde yapılması çok uzun sürer arşive göz atayım vardı böyle birşey bulursam koyarım . İyi çalışmalar..

serdarock61

🌱Yeni Üye🌱
bu illustratorda live trace özellliği kullanılarak yapılabilir. üstüne de belki photoshopda guassian blur veya bi kaç filtre deniyerek elde edebilirsin

www2

🌱Yeni Üye🌱
peki nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz