Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanıyorum sarhoşken biraz zor geçersin sırat tan anlatım için saol ama indesingn ve quark bu işler için daha verimli çoklu sayfalı resimli işlerde agırlaştıkça agırlaşır corel ona göre derim ii çalışmalar tekrar
coreli ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum ama resmi bi dairenin içine yerlestirin ve daireye wrap paragraph text ozelliği verin sonra yazım aracıyla bi alan acın ve yazınızı yazın burda dikkat etmeniz gereken husus resmi içine yerleştirdiğiniz dairenin üstte durması bunuda sag tıklayıp arrange/bring to front ile yapabilirsinix
bu tür ve diğer grafik tasarım işlerin için indesign kullan. madem corele yeni başladın, başlamadan bırak bence hantallaştırır işlerini indesinde yardımcı olurum eğer istersen... iletişim bilgileri vermek yasak
bu tür ve diğer grafik tasarım işlerin için indesign kullan. madem corele yeni başladın, başlamadan bırak bence hantallaştırır işlerini indesinde yardımcı olurum eğer istersen... iletişim bilgileri vermek yasak
neden coreli bu kadar kötülüyosunuz anlamıyorum insanların heveslerini kırmayın siz indesign kullanıyor olabilirsiniz kullanmayada devam edin ama kabul edin corelde matbaa ve grafik sektorunun lazım programlarından biri o yüzden yorum yaparken biraz daha dikkat edin bence
olmazsa olmazdır bana 1 program daha söle cut contour krom harf köpük kesim router ve ploterların kulandığı ve formatlarını destekleyen bir programdaa ve ilistrasyon gibi kullandığızın 1 program hocam kusura bakma ama corel olmazsa olmaz indesing de kullanıyorum sadece gazete ve dergi mizampajında saygılarımla....