Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resimdeki gibi

adul

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
smallAndac.jpg

Resize%20of%2007.jpg

corelde çok yeniyim resimde görüğünüz gibi resim ve yazıyı corelde nasıl yaparım anlatırsanız sevinirim (photoshop biliyorum)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bır dıkdortgen ve elıpsı resımde gosterdıgın sekılde çiz
daha sonra

36850698ay7.jpg

20994458bi7.jpg

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
Sanıyorum sarhoşken biraz zor geçersin sırat tan :D anlatım için saol ama indesingn ve quark bu işler için daha verimli çoklu sayfalı resimli işlerde agırlaştıkça agırlaşır corel ona göre derim ii çalışmalar tekrar

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
coreli ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum ama resmi bi dairenin içine yerlestirin ve daireye wrap paragraph text ozelliği verin sonra yazım aracıyla bi alan acın ve yazınızı yazın burda dikkat etmeniz gereken husus resmi içine yerleştirdiğiniz dairenin üstte durması bunuda sag tıklayıp arrange/bring to front ile yapabilirsinix

adul

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yardımlarınız için çok teşekkür ederim

cem bulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu tür ve diğer grafik tasarım işlerin için indesign kullan. madem corele yeni başladın, başlamadan bırak bence
hantallaştırır işlerini
indesinde yardımcı olurum eğer istersen... iletişim bilgileri vermek yasak

Moderatör tarafında düzenlendi:

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu tür ve diğer grafik tasarım işlerin için indesign kullan. madem corele yeni başladın, başlamadan bırak bence
hantallaştırır işlerini
indesinde yardımcı olurum eğer istersen... iletişim bilgileri vermek yasak

neden coreli bu kadar kötülüyosunuz anlamıyorum insanların heveslerini kırmayın siz indesign kullanıyor olabilirsiniz kullanmayada devam edin ama kabul edin corelde matbaa ve grafik sektorunun lazım programlarından biri o yüzden yorum yaparken biraz daha dikkat edin bence

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
olmazsa olmaz

olmazsa olmazdır bana 1 program daha söle cut contour krom harf köpük kesim router ve ploterların kulandığı ve formatlarını destekleyen bir programdaa ve ilistrasyon gibi kullandığızın 1 program hocam kusura bakma ama corel olmazsa olmaz indesing de kullanıyorum sadece gazete ve dergi mizampajında
saygılarımla....