Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
* Yeni bir dokuman açıyoruz. Ve yazımızı yazıyoruz. * İlk önce Filter - Blur - Guassian Blur (Radius 3) uyguluyoruz. * Sonra Layer'dan > Merge visible ile tüm layerleri birleştiriyoruz. * Sonra Filter > Stylize > Solarize ile yazımıza effectimizi uyguluyoruz. * Sonrasında Image - Adjustments - Auto Levels ile yazımıza bir diğer efekti uyguluyoruz. * Filter - Distort - Polar Coordinates ayarımızı Rectangular to Polar olarak belirliyoruz. * Image - Rotate Canvas - 90 CW uyguluyoruz. Oval bir şekil çıkacak. * Filter - Stylize - Wind effectimizi From The Right olarak isteğimize göre 1-2 defa uyguluyoruz. * Image - Rotate Canvas - 90 CCW uyguluyoruz. * Filter - Distort -Polar Coordinates açıyoruz ve Polar to Rectangular olarak uyguluyoruz. * Image - Adjust – Hue / Saturation uyguluyoruz. (colorize seçili durumda iken Hue=220 saturation=90 lightness=0)
(Hızlı cevap verebilmek için uygulama yazıları alıntıdır fakat işlevselliğini korumaktadır.)
Dediğinizi Aynıyla Uyguladım Ama Malesef Maksat hasıl olmadı :sadsmile: Çıkan sonuç Örnek Resimin Bin ışık yılı gerisinde kaldı:smile: Yinede Bana Zaman Ayırdığınız için teşekkür Ederim
Dediğinizi Aynıyla Uyguladım Ama Malesef Maksat hasıl olmadı :sadsmile: Çıkan sonuç Örnek Resimin Bin ışık yılı gerisinde kaldı:smile: Yinede Bana Zaman Ayırdığınız için teşekkür Ederim
Önceki Mesajımı Geri Alıp Özür diliyorum:blush: Bir Sıra Atlama hatasından ötürü Sonuç Çıkmamıştı Şimdi oldu Yardımlarınız için Çok Teşekkür Ederim :handshake:
Önceki Mesajımı Geri Alıp Özür diliyorum:blush: Bir Sıra Atlama hatasından ötürü Sonuç Çıkmamıştı Şimdi oldu Yardımlarınız için Çok Teşekkür Ederim :handshake: