Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resimler nasıl bakın bakalım..yenii bunlar 2009!!!

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
vayyy alp süper olmuş bunlar tebrik ederim ya gözlerim yasardı gercekten süper olmuş.duygulandım niye ise doğru yoldasın alp böyle devam görüşelim bi ara

piyanistalp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
walla sevinc hocam senden güzel olmuş kelimesini duymakta beni duygulandırdı gerçekten sağol seninde katkın büyüktür az yardım etmedin bana yorumun için teşekkür ediyorum ve az kaldı yağlıboyaya geçmeme o zamanda senden öğreneceklerim olacak yanımda olduğunu biliyorum ve teşekkür ediyorum...sevgiler...

esmerkral

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerıne sağlık hepsı çook ğüzel olmuş sanki üzerinde oynanmış ğibi duruyor oynama varmı acaba

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pastel çalışmalarda bu verimi herkes alamaz cidden çok başarılısın ben kendi adıma diğer çalışmalarınızıda görmek isterim özellikle doğaçlama olanları paylaştığın için teşekkürler

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ellerinize sağlık gerçekten güzeller... Diğer çizimlerinizdeki referansları bilemiyorum ancak gerçekten benzemişlerdir diye düşünüyorum. Ancak Mustafa Kemal ATATÜRK gerçekten yeni çabalar gerektiriyor. Her iki resminizi de açıkçası beğenmedim. Aslında güzeller ancak ATATÜRK olduğu düşünülmezse. Yüz hatlar biraz daha serttir ATATÜRK'ün. Bakışları daha keskindir, içinden ateş çıkar gibi olur başarılı yorumlarında. Çok teşekkürler paylaşımınız için.

piyanistalp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler arkadaşlar yorumlar için evet haklısın atarük portreleri olmadı ama denemelerim devam ediyor yakalayacağım o dediğin ihtişamı...içlerinde yalnızca bir tane pastel boya var diğerleri kuru boya ve karakalem...üzerinde oynama da yok resimlerin üzerinde...teşekkürler

demimoore

🏅Acemi Tasarımcı🏅
32592206844f8999d9afc2.gif

çok güzel olmuş emeğiniz dert tasa görmesin....darısı başımıza...

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır ; zaman insanları değil armutları olgunlaştırır....

piyanistalp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler kardeşim yorumun için...

İnsanın isteyipte yapamayacağı şeyin olmadığını düşünüyorum...

piyanistalp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
my.php
[/URL][/IMG]eee arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar...durumlar nedir ?

jack_38

🌱Yeni Üye🌱
ya aslında bende ugrasıyorum ama beceremiyorum desem ayıp olurmu gözler tamam dudak sayılır ama yüz hattına gelince garip bişi cıkıyo ortaya gıcık olup karalıyorumsacları tutturamıyorum bazende :(

jack_38

🌱Yeni Üye🌱
ayrıca sizi cok tebrik ederim harika calısmalar ellerinize saglık

piyanistalp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler kardeşim yorumun içinn...