Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resimleri büyütünce kalite düşüyor nasıl düzeltebilirim.

usatr

🌱Yeni Üye🌱

üst de bulunan resim hazır bir fotoraf altındaki resimde benim oynarak düzeltmek istediğim resim üstedeki resim gibi nasıl netleştirebilirim.Sağolun yardımcı olacaklar için.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Maalesefki bunu fotoğrafı çekme anında sağlayabilirsiniz... Netliği düşük olan bir fotoğrafı daha sonra düzeltebileceğinizi sanmıyorum...
Bir şekilde düzeltilse bile; üstteki fotoğrafta olan netliği sağlayamazsınız...

usatr

🌱Yeni Üye🌱
Bir iş aldım ellerinde eski küçük boyutlu resimler var onlarda büyütünce bozuluyor Ankara da birkaç fotorafcı ile konuştum o kadar uçuk fiyatlar çektiler ki bana hiç para kalmıyor cebimden tamamlamam gerekiyor.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Resimleri nerede kullanacaksın ve hangi boyuttaki işlerde...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu konuda kesinlikle müşteriyi bilgilendirmeniz gerekli bu fotoğrafları eğer ki baskı da kullanacaksanız kesinlikle çok kötü sonuçlar çıkacaktır, üzerinde oynarak belirli bir boyuta getirebilirsiniz ama örnekdeki kaliteye kesinlikle gelmez, müşterinize ya kaliteli fotolar vermesini ya da bu işin çok kötü sonuç vereceğini soylemelisiniz, sizden alıp bir başkasına da verse işi sonuç aynı olacak. işi kaybetmemek için müşteriye bu bilgiyi vermeden çalışmayı yapmamanızı öneririm.
iyi çalışmalar.

usatr

🌱Yeni Üye🌱
Bir gece club sitesinde kullancağım.1600*1200 ama olmuyor o zaman çok daha bozuluyor.1024*800 boyutlarında kullanacağım flashda arka plan olarak kullnacağım.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
bu konuda kesinlikle müşteriyi bilgilendirmeniz gerekli bu fotoğrafları eğer ki baskı da kullanacaksanız kesinlikle çok kötü sonuçlar çıkacaktır, üzerinde oynarak belirli bir boyuta getirebilirsiniz ama örnekdeki kaliteye kesinlikle gelmez, müşterinize ya kaliteli fotolar vermesini ya da bu işin çok kötü sonuç vereceğini soylemelisiniz, sizden alıp bir başkasına da verse işi sonuç aynı olacak. işi kaybetmemek için müşteriye bu bilgiyi vermeden çalışmayı yapmamanızı öneririm.
iyi çalışmalar.

Arkadaşıma aynen katılıyorum .Benimde son söyleyeceğim budur...
Size 'tamam ver başkasına yaptırırım dese dahi, istediği sonucu başka yerdede alamayacağını görecektir...

Bahsettiğiniz yer ile çalışmadan önce bize danışmanız çok iyi olmuş...
Aksi takdirde boş yere ücret ödemiş olurdunuz...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
eğer full flash bir tasarımın komple arkaplanında kullanacaksan üzerinde biraz oynamalar yaparak düzeltebilirsin baskı işi değilse sorun çıkmaz ama yine de üstteki kadar kaliteli olmaz. 1600x1200 diye bi web öçüsü yok, olamaz.
bence fotoyu orijinal şekliyle değil renk düzenleriyle oynayarak kullanırsan çeşitli efektlerde bozukluğu fazla belli olmayacaktır,
ya da en güzeli müşteriden daha kaliteli resim istemek.

usatr

🌱Yeni Üye🌱
Bana resimler hazır dediler bir verdiler resimler ufak ne yapalım verecez artık fotografcıya karı hata bende resimleri hazırlayıp verecez dediler boyutları söylemedim.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu sonucda bir site tasarımı değil mi?
Boyutları az çok tahmin edilmeliydi...
Dediğimiz gibi daha iyi kalitede fotoğraflar gerektiğini iletin ...

g5 dual

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam Photosopun kullandığınız versiyonu CS ise Help menüsünde resize image diye bir menü var onunla denemeler yapıp sonuca gidebilirsiniz belki. Saygılar

g5 dual

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cs4 te kaldırılmış cs3 ve 2 de var söylemeyi unuttum pardon