Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resimleri nereden buluyoruz?

Mahoni38

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.yazilimkutuphanem.info
Merhaba benim temel sorunum bir tasarım yaparken resim vektor brush bulamamak özellikle resim bulamıyorum brush vs cok lazım olmuyor ağırlıklı web site tasarımı yapmam gerekiyor (ki daha öyle ortaya bir site tasarımı koymus değilim) siz nereden tasarım materyalleri buluyorsunuz?
?

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
Resimler için bu işi yapan siteler var.
Lisanslı siteleri seçmeni tavsiye ederim.

Reklam olmaması açısından link vermeyeceğim.
Aratın bulursunuz :)

Mahoni38

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.yazilimkutuphanem.info
Hocam ben ticari projeler yapmıyorum ağırlıklı kendim için siteler yapıyorum yani yüksek çözünürlükte sart değil images.google.com da da arattığım resimlerin telifi olaiblir diye içime sınip alamıyorum da sxc.hu buldum bir tane benzeri kaynak var mı? reklama girer ise pm atarsanız cok mutlu olurum.

Resident-Evil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet ya banada çok lazım banada öm atarmısınız reklam olacağını sanmıyorum burayada yazabilirsiniz :)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
hepinize çok lazım

peki sitemizde arama yapmayı denedinizmi sitemizde bir sürü konu mevcut ayrıca bu konu bu bölümle alakalı değil:

Konunun yanlış yere açılması:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)