paylasım icin tşk ler ama bunu basit bi sekilde de photoshopta yapmak mümkün ve biraz daha sanırım sizin yaratıcılıgınızla cizgi karekterlere bile büründüre biliyosunuz. bi kac basit yöntemi var aslında ama en basiti Photoshopta backround öncelikle siyah ve beyaz renklerde olmalı buna dikkat etmeniz gerekiyo aksi taktirde istediginiz sonuclar komik olabilir
simdi kara kalem yapmak istedigimi resmi actigimizda öncelikle basit uygulamalarla (ki ben öyle yaptım filtre ve ya actions da kullanılabilir ) rotus yapmanız daha da güzel görünüm vericektir. resimle uygulamanız bittikten sonra photoshopun (versiyon fark etmez) Filtreler - Skecth-Photocopy secenegini tıklıyosunuz ve islem bi nebze tamamlanmıs oluyor basit bi sekilde ama sonrasında dilenirse cizgi kalınlıkları ve backround koyulugu sagdaki araclar yardımı ile değiştirilebiliyor.Bu bi Basit olusum ama dersenizki ben yok buradan farklı seylere gitmek istiyorum uygulamaların devamında secenekler arasında (ki sag menuda görüceksiniz) tıklayarak bambaska olusumlar cıkarmanız mumkun. iyi Calismalar.
Bu arada Site Yöneticisi arkadaslar Userlerle Diyaloglarında biraz daha kibar olmaları dahada samimi bir ortam yaratacaktır diye düsünüyorum.Tabiki Paylasımlar sırasında herkesin bilgi seviyesi ve arastırma yetenegi farklı düzeylerde ama burada egitim ve paylasım veriliyosa sabırlı olmak ve anlayıslı olmak daha makbul gecicekdir diye düsünüyorum. Teşekkürler .