Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resmi karakalem çalışmasına çevirme (caps)

MJ4

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
MJ4.NET
çok süper bir paylaşım bende bunu arıyordum allh razı olsun

Phaeton

🏅Acemi Tasarımcı🏅
paylasım icin tşk ler ama bunu basit bi sekilde de photoshopta yapmak mümkün ve biraz daha sanırım sizin yaratıcılıgınızla cizgi karekterlere bile büründüre biliyosunuz. bi kac basit yöntemi var aslında ama en basiti Photoshopta backround öncelikle siyah ve beyaz renklerde olmalı buna dikkat etmeniz gerekiyo aksi taktirde istediginiz sonuclar komik olabilir:D simdi kara kalem yapmak istedigimi resmi actigimizda öncelikle basit uygulamalarla (ki ben öyle yaptım filtre ve ya actions da kullanılabilir ) rotus yapmanız daha da güzel görünüm vericektir. resimle uygulamanız bittikten sonra photoshopun (versiyon fark etmez) Filtreler - Skecth-Photocopy secenegini tıklıyosunuz ve islem bi nebze tamamlanmıs oluyor basit bi sekilde ama sonrasında dilenirse cizgi kalınlıkları ve backround koyulugu sagdaki araclar yardımı ile değiştirilebiliyor.Bu bi Basit olusum ama dersenizki ben yok buradan farklı seylere gitmek istiyorum uygulamaların devamında secenekler arasında (ki sag menuda görüceksiniz) tıklayarak bambaska olusumlar cıkarmanız mumkun. iyi Calismalar.

Bu arada Site Yöneticisi arkadaslar Userlerle Diyaloglarında biraz daha kibar olmaları dahada samimi bir ortam yaratacaktır diye düsünüyorum.Tabiki Paylasımlar sırasında herkesin bilgi seviyesi ve arastırma yetenegi farklı düzeylerde ama burada egitim ve paylasım veriliyosa sabırlı olmak ve anlayıslı olmak daha makbul gecicekdir diye düsünüyorum. Teşekkürler .

drvedat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sıradan karakalem yapıcılardan daha iyi görünüyor, teşekkürler

VinDiesel

🌱Yeni Üye🌱
Gerçekten güzel de bende pek soluk oluyo sizinki gibi daha berlirgin olması için ne yapabilirim ?

asi_leyli

🌱Yeni Üye🌱
eline saglık güzel olmuş tekrar görsel olarak hazırlarmısın

döne1

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben indirdim hemen adobe açıldı ama nerden yapıcam anlamadım

Hakan D.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Foruma ilk mesajım p.shopcu olarak bu bölüme olsun. :)
Teşekkür ederim iyi oldu.

pesimistmami

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler bakalım nakadar iyi bir iş çıkarıcaz:)

nurmerve

🌱Yeni Üye🌱
arqadaşlar linq içn üye oldm ama olmadı programı başka şekilde indirmeqte mümkün değil yardımcı olabilrseniz sevinirim :/

nurmerve

🌱Yeni Üye🌱
arqdşlar prgram ismi içn üyeliq yptm ama ismini örenmem işe yaramadı başqa şklde indrmeq mmkün deil bu linqtnde indiremedim arqadş içn bi sinevizyon hazırlıyorum bu program çoq işime yarıcaq ama olmadı yardımcı olrsanız srvinirim:/ :)