Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resmi üzerine parçalamış bir efekt. bi anlık çalışmam...

chrisersan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumlarınızı bekliyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
buna çok benzer bir çalışma yine bu sitede bir arkadaş tarafından paylaşılmıştı...çok güzel görünüyorr bu uygulama..emeğine sağlık..

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
affedersiniz, ama bu çalışma ilgili kısa bir tanatım yapıp yorum yapabilecek daha da kolay olucağını düşünuyorum

olan efekti kendiniz mı yaptınız, araçlar kullanarak mı? yoksa extra bir plug - in ile filtrelere tek tık yaparak bir resmi üzerine deneme olarak yaptığınız bir işlem?

photshop bir plug - in değildır, photoshop'u öğrenmek için daha çok uygulama yapmalısınız, forum içersin çok güzeli çok basit (ilk başlayanlar için) dersler mevcüt. uşanmayin inceleyip uygulamalısınız..... anca o şekilde pgoramı öğrenebilirsiniz... yavaş yavaş, acele etmeden:)

ayrıca başlığınız forum kurallara aykrı olduğu için şimdi (ilk ve son kez) değiştirildı...

nedeni bilmek için https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
kolay gelsın

chrisersan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim...
sayın kasta095 o parçalama efekti bir plug-in evet ama onu resmin tamamına yapıyordu yanı böle parçalamıyor resmi ben tek tek parçalayıp da yaptım...ayrıca o ersan yazısı ve o bayanı ben tasarladım yanı kesme birleştirme renklendirme vs.
kısa bir not:ben yeni başlamıyorum...3,5 senedir bu işle uğraşıyorum yani fotoğrafçıyım...
Selametle...