Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resmimi çizdim yorum lütfen

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
uygun ışıkta çekilmiş resmi corel trace ile cizgiye çevirebilir üzerinde az bir oynama ile bu sonucu alırsın. Bence farklı bir sonuç almak istiyorsan mimiklerini çiz

nurdemir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba. Çiziminiz güzel ama bence görüntüye göre başın üst kısmı daha büyük ve belirgin çene kısmı daha küçük ve içeride olabilir çeneyi çok dışarıya çıkartmışsınız. İyi bir çizgi film çizebilirsiniz. başarılar..

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar bu tür çizimlerin vektörlerinide paylaşırsanız daha iyi olur hem öğrenmeye çalışan arkadaşlar için merak uyandırıcı olur hemde o şekilde yapılan hataları daha iyi bilen arkadaşlarımız coreli yanlışları daha iyi görüp uyarıda bulunabilirler.

betus35

🌱Yeni Üye🌱
çene çok kötü olmuş sonradan elips eklenmiş gibi duruyor ayrıca gözlerin ikisi aynı hizeda değil ve badide kırımlar var o kırımlar kolla aynı hizada değil

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gözleri çok korkunç bakıyoo :utann:

sexen6

🌱Yeni Üye🌱
ben hiç yapamadığım için sizi taktir etmek durumundayım. ellerinize sağlık. ya bide ben kendi fotomu vectorel haline getirsem başka bişi istemiyorum. hepsi kolay da saçlarımı tuhaf taradığım için gözüm kesmiyor :)

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
elinize sağlık güzel çalışma olmuş. fakat çizgilerinize biraz daha yoğunluk katarsanız şuankinden çok daha güzel olacaktır.

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben hiç yapamadığım için sizi taktir etmek durumundayım. ellerinize sağlık. ya bide ben kendi fotomu vectorel haline getirsem başka bişi istemiyorum. hepsi kolay da saçlarımı tuhaf taradığım için gözüm kesmiyor :)

sende başla yaparsın saçlarınıda tuhaf yaptınmı tamamdır işte :) tşklr yorumun için

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
elinize sağlık güzel çalışma olmuş. fakat çizgilerinize biraz daha yoğunluk katarsanız şuankinden çok daha güzel olacaktır.

tşklr bende bu tarz çalışmaları seviyorum ve zaman buldukça yapmaya çalışıyorum ilerde daha güzellerinide eklerim inş.:wink:

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence başarılı bir çizim diyebilirim güzel olmuş

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler arkadaşlar

C-Ali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lan kız yazmış ya konuyu cevap vermeyen yok
erkek çizse merak ediyorum neler olacak
sırf geyik ya haha

bunu çizemeyen arkadaşlarda kendisine grafikerim demesin

açık dogru yani

Son düzenleme:

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar... filiz hanım kendisini çizmiş ve resim yeteneği konusunda fikir soruyor galiba. resmi çizen veya çizilenin güzelliği ile ilgili bi sorunu yok bence. bana kalırsa bu tarz yanıtlar yerine birazda yetenek güzelliğini yorumlasanız.

burun ben yorumluyorum.

filiz hanım resim çizimi güzel save ve düz hatlar kullanmışşsınız yani bir nevi çizgi karekter oluşturmussunuz. genel olarak oran ve oantılar uymuş. hoş bir çizim. ama aynı resmi biraz daha uğraşıp gölge ve ışık oyunlarını da katabilirseniz daha güzel olacaktır. bence resim yeteneğiniz de bu şekilde çeşitlendirebilirsiniz düşüncesindeyim...

bu arada şunu da belirtmek isterim "Poca Hontas" a benzemiş çizdiğiniz resim. çizgi film yapımcıları sizden karekrekter isteyebilirler. çalışmalarınız artırmanızı tavsiye ederim

tam anlamıyla aynı şeyleri yazacaktım, o yüzden yazınızın altına imzamı atarım demeyi uygun gördüm.

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
lan kız yazmış ya konuyu cevap vermeyen yok
erkek çizse merak ediyorum neler olacak
sırf geyik ya haha

bunu çizemeyen arkadaşlarda kendisine grafikerim demesin

açık dogru yani

bunun cinsiyetle bi ilgisi yok bi çalışma yapıyoruz ve aynı mesleği paylaştıgımız arkadaşların yorumunu alıyoruz eksik olan farkedemediğimiz yerleri görmek açısından sadece bu konuda deil diğer konulardada herkez gereken yorumu zaten yapıyor