Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resmin Arkasını Transparan Yapmak

demircan256

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam arkadaşlar elimde bir resim var ben bunu icon olarak kullanıcam..ico olarak kaydettim..ancak arka alanı transparan yani bilgisayar masaüstü simgeleri olurya hani diktörtgen olmayacak yani..png gibi..ben bunu photshopota nasıl yapabilirim resimli bir anlatım varmı yardımcı olurmusnuz...

Benzer konular

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
ico'ya çevirmeden önce magic eraser tool'u kullanın, sonra ico'ya çevirin. umarım işe yarar, hiç denemedim...

demircan256

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ico'ya çevirmeden önce magic eraser tool'u kullanın, sonra ico'ya çevirin. umarım işe yarar, hiç denemedim...
rESİM BU SİZ BANA YAPABİLİRMİSİNİZ.ACABA...

chepd.jpg

dygsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bana kalırsa daha temiz bi resim bulup onun üzerinden ico ya çevirmelisiniz. Bu resmin arka planı çok sıkıntılı. magic eraser sorunu çözmez

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet bu fotoğraf baya uğraştırır, üstelik çok net bir sonuç alamazsın.

demircan256

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yani arka planı beyazmı olsun diyosunuz...ona göre bulayım hemen

Edit: neyse ben zie arka planı beyaz olanı vereyim o olsaydı iyiydi ama :(..neyse siz daha iyi bilirsiniz...boyut ayarlama şansınız varsa 32*32 olabilir..

cheresimleri.gif

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu arada bana balık verme, balık tutmayı öğret'e ne oldu? :)

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
arka plan tek renk olsun (renk farketmez) ama che ile aynı renklerde olmasın. o zaman işin çok kolaylaşır.

dygsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
verdin resmi eyvallah da sen armut piş ağzıma düş diyosun. Ben zaten şahsım adına ico kaydetmeyi bilmiyorum. Sen de o kadarını yapıosan bence fotoğrafın arkasını da temizleyebiliyosundur :)

demircan256

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok estfrlh...öyle demiyorum yani armut'a bişey demedim..tamam ico olarak kaydetmeyi biliyorum ama onuda böyle araştırarak buldum..siz bana farklı resim dedinizbende farklıresim ekldim yapıp yapmamk tabiki size kalmış..saygı duyarım...:)

dygsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki öyleyse, sonuç olarak yapacağım şeyi kaydedemeyeceğim için, sna kolay gelsin :)

demircan256

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tamam teşekkürler keşke heveslendirmeseydiniz...neyse beklerim bende elbet yapan biri çıkar inş...

demircan256

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bakıyorum krdşm ama sanmıyorum bulucağımı yinede teşekkür ederim..emeğine sağlık...