Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

restaurant için çalıştığım yeni logo

E

energy_explode

Guest
arkadaşlar birkaç arkadaş bilir rezil bi restaurant logosu çizmiştim

en azından birazdaha amacına uygun bi logo çizmeye çalıştım üzeirnde hala çalışıyorum eksiklerini fazlalarını söylerseniz eleştirirseniz sevinirim

1111111111111111111lf7.jpg

Benzer konular

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
ben derimki o kapaklı tabaktan çok güzel bir e harfi çıkar biraz çalışılırsa ve leziz kelimesindeki e'nin yerine oturtursanız hoş birşey olur, biraz daha çalışılması gerek bence

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
font bana çok ciddiyetsiz geldi. restauranttan çok bana fastfood yerlerini anımsattı. kolay gelsin

have

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.avantajhosting.com
arkadasım seruveist in dedii gibi daha agır bir font ve o kapaklı seyın ustune lz harfı koyarsan sekıllı olur:)

E

energy_explode

Guest
haklısınız çalışmalarım devam ediyor

bu arada hangisini daha çok beğendinizi hangisinin üzerine gitmem gerektiğini söylerseniz sevinirim

ahmetkilic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sanaltrabzon.com
ne deyim aslında benim içim hiçbirine ısınmadı
senin kapak biraz limona benzemiş kapağın altındaki çizgiler sesiçinmi yoksa buharımı tarif etmeye çalıştın ama yinede bunlardan biri olucaksa solda en üstteki logodaki yazıyı biriz daha dışarı çıkarırsan iyi olur

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
altında siyah zemin kullandıkların olmamaş bence soldan 3. en iyisi gibi duruyo eline sağlık

grafikstyler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazi Karakteri Degismesi laziiim da inandirici bir yazi fonu yanlis olmaz bence ama emege saygii

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkleri sevmedim daha ciddi renkler ve daha ciddi bi font su haliyle fastfood için süper ama